Hány éves az elméd?


Hány éves az elméd?



Elméláztál már azon, a gondolkodásod hány esztendősnek felel meg?
Az alábbi négy kérdés segítségével könnyed megtudhatod, hogy mennyire ifjú vagy épp bölcs a világmeglátásod. 
A végeredmény pedig érdekes információkat árul el rólad.

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a kérdésekre az általad jónak látott választ (fontos, hogy ne gondolkozz rajta túl sokáig), majd a válaszhoz tartozó pontokat összeadni. A cikk alján pedig megtalálod a pontjaid alapján a kiértékelést. 

Jó szórakozást!


Szerinted melyik szín dominál a képen?


A=4  B=2  C=1  D=5  E=3


Melyik árnyalaton akad meg elsőre a szemed amikor megpillantod ezt a képet?


A=1  B=4  C=5  D=3  E=2


Melyik naplementét néznéd meg a legszívesebben élőben?



A=3  B=2  C=4  D=1



Szerinted melyik szín dominál az alábbi fotón?



A=4  B=5  C=1  D=2  E=3


Ha összeadogattad a pontokat, keresd meg az összegnek megfelelő választ, és tudd meg, hány éves a gondolkodásod!
3-5 pont: kevesebb, mint 20 évesnek felel meg az észjárásod. A lelked mélyén még gyerek vagy, függetlenül attól, hány ránc húzódik az arcodon.
6-9 pont: a gondolkodásod 20-29 éves emberének felel meg. A tetteidért felelősséget vállalsz, de az életedet örök ifjúként éled.
10-13 pont: úgy gondolkodsz, akár egy 30-39 éves. Érett a felfogásod, de ez nem akadályoz meg abban, hogy nyiss a világ felé, és hajlandó légy a változásokra.
14-16 pont: az észjárásod 40-49 évesének felel meg. Tudod, mit akarsz, elégedett vagy azzal, amid van, és semmilyen okod nincs arra, hogy megváltoztasd az életedet.
17-19 pont: a gondolkodásod minimum 50 éves. Legkevésbé sem hiányoznak az életedből a felfordulások. A stabilitás és a gondmentes élet az, ami téged vonz.

Természetesen, minden szellemi életkornak megvan a maga előnye és hátránya. Szóval ne csüggedj, ha olyan eredményre leltél, amire nem számítottál. Talán lesz, akinek a gondolkodása egyidős az életkorával. Ám ha nem, annál érdekesebb – mi lehet szebb annál, mint nyugdíjasként fiatalként gondolkodni?