Válassz egy ajtót, hogy megkapd azt az üzenetet, amely utat mutat neked ebben a hónapban


Válassz egy ajtót, hogy megkapd azt az üzenetet, amely utat mutat neked ebben a hónapban

Ennek a tesztnek az a célja, hogy támogatást és reményt nyújtson neked, és ezáltal segítsen abban, hogy jobb utat kövess az életben. A képen látható ajtók mindegyike különleges üzenetet tartogat, amely most nagyon hasznos lehet a számodra.

Válassz egyet, és olvass tovább, hogy megtudd, milyen bölcs üzenet vár rád.



Az első ajtó: „Viselkedj a szükségesnél egy kicsit mindig kedvesebben!” (J.M. Barrie)

Nem mindig vagyunk a legjobb formánkban, és amikor személyes utunk során nehézségeket tapasztalunk, úgy gondolhatjuk, nem kell mindig kedvesnek és udvariasnak lennünk másokkal. Néha egészen egyszerűen úgy érezzük, jogunk van udvariatlanul viselkedni.

A kedvesség azonban mindenkinek jó. Még ha nem is vagyunk a legjobb formánkban, az udvariasság, a tisztelet és az elkötelezettség nagyon értékes tulajdonságok, mert nemcsak a másik napját, hanem a miénket is átalakítják, pozitív energiákat hozva nekünk.

Légy mindig kedves, mert ez számodra is mindig előnyös.

A második ajtó: „A hajó nagyobb biztonságban van a kikötőben, de a hajókat nem ezért építik.” (Paulo Coelho)

A komfort zóna nagyon veszélyes lehet. Ahogy a neve is mutatja, kényelmesnek találjuk, megszokjuk, és úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb dolog a számunkra, de nem mindig ez a helyzet. Annyi mindenre vagyunk képesek és annyi csodálatos eredményt érhetünk el, nem szabad korlátoznunk magunkat, csak, mert félünk elhagyni a biztonságos terepet.

Nem arra lettünk teremtve, hogy egyszerűen megfeleljünk és engedelmeskedjünk, hanem arra, hogy teljes egészében átéljük az életet, és együtt fejlődjünk a világgal. Akkor nősz fel igazán, amikor kockáztatod, hogy igazán értékes leckét tanulj meg az életről. Fordulj több bátorsággal és szenvedéllyel az élethez, ne ragadj meg semminél, ami nem adja meg neked az igazi beteljesülés érzését.

Az életed megváltozik, ha lehetőséget adsz magadnak, hogy ez megtörténjen.

A harmadik ajtó: „Nincs erősebb, mint ez a két harcos: a türelem meg az idő.” (Lev Tolsztoj)

Az életben sokszor azt akarjuk, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy mi szeretnénk, és nincs türelmünk kivárni, hogy szépen lassan, a maguk útján haladjanak, ezért gyakran szabotáljuk és veszélyeztetjük a boldogságunkat.

Meg kell értenünk, hogy az időnek megvan a maga akarata, és mindig annak megfelelően folyik, ami a legmegfelelőbb a számunkra. Amikor türelmet tanulunk, és elfogadjuk az életciklusok menetét, nagyobb békében élhetünk önmagunkkal, és megértjük, hogy minden okkal történik.

Légy türelmes, és reménykedj, hogy az idő mindent elrendez majd, és végül minden rendben lesz.

Forrás: filantropikum.com