14 éves kislánytól kért olyan képeket egy 31 éves pesti férfi, a szülők mentek el a randira


14 éves kislánytól kért olyan képeket egy 31 éves pesti férfi, a szülők mentek el a randira


Egy közösségi oldalon előzetes ismeretség nélkül követett be június elején egy 14 éves lányt a magát alig nagykorúnak feltüntető férfi. Ezután egyre bensőségesebb beszélgetések zajlottak közöttük. Intim fotókat és videókat kért a lánytól, egy részüket meg is kapta – írja a BudaPestkörnyeke.hu

Miután ez kiderült, a lány szülei töröltették a férfi profilját, ám nem sokkal később más néven regisztrálva ismét felvette a kapcsolatot a lánnyal.

Találkozót beszéltek meg, ami csak azért nem jött össze, mert a szülőknek újfent a fülébe jutott a megújított online kapcsolat. Gyermekük helyett ők jelentek meg a megbeszélt helyen, próbálták visszatartani, de a lebuktatott férfi elmenekült.

A szülők értesítették a rendőrséget, a szentendrei nyomozók pedig még aznap azonosították B. Jánost, akit 18-án előállítottak. Kihallgatásán a gyanúsítás nem tett vallomást.

A férfit letartóztatták, vele szemben gyermekpornográfia bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság.