2 nap alatt teljesen kipucolja a szervezetedet! Helyre teszi a vérnyomásod, és felturbózza a fogyást


2 nap alatt teljesen kipucolja a szervezetedet! Helyre teszi a vérnyomásod, és felturbózza a fogyást


 És csak 2 perc elkészíteni.

A betegségek legtöbb esetben azért alakulnak ki, mert korábban valamit nem csináltunk jól. Ez lehet lelki ok, vagy egészségtelen életmód. Változtatni viszont sosem késő, sőt érdemes úgy élni, hogy ne betegedjünk meg, tehát amit lehet, előzzünk meg.

Ennek egyik fontos része a méreganyagok “kisöprése” a szervezetből, hiszen ha ezt időnként nem végezzük el, a különböző toxinok egészségügyi problémákat fognak okozni.

A következő recept egy olyan ital elkészítéséről szól, amely segít megszabadulni a méreganyagoktól, serkenti az emésztést, és ezáltal a fölösleges zsírszövetek is elégnek. De nemcsak a súlyfeleslegnek inthetünk búcsút, hanem megelőzhetjük a magas vérnyomást és a cukorbetegség kialakulását.

SZÜKSÉGES HOZZÁVALÓK:

1 kiskanál őrölt fahéj

2 evőkanál almaecet

2 evőkanál citromlé

1 evőkanál méz

1 pohár, 200 ml víz

ELKÉSZÍTÉS:

Minden alapanyagot tegyünk bele egy turmixgépbe, és keverjük jól össze. Reggel, felkelés után üres gyomorra igyuk meg. Mindennap frissen készítsük el a keveréket. A kúra 3 hónapig tart.

A fahéj optimalizálja a vércukorszintet, főként a 2-es típusú cukorbetegeknek ajánlott a fogyasztása, de csökkenti a rossz koleszterinszintet is.

Az almaecet képes mérsékelni a magas vérnyomást, amelyet az ecetsavnak köszönhetünk.

A citromlében olyan flavonoidok és vitaminok vannak, amelyek egyben hihetetlen erős antioxidánsok is, így a szövetkárosító szabad gyököktől védve leszünk, és az immunrendszerünk pedig erősebb lesz.

A mézben számtalan egészségvédő tápanyag, vitamin, ásványi só, enzim található, de polfenolokban is gazdag.

A víz pedig pótolhatatlan a szervezet számára, és a megfelelő méregtelenítő diéta legfontosabb eleme.