.

Egyre durvább dolgok kerülnek elő a Pátyi boncmester házából..Nem csak testrészeket találtak nála, hanem ..


Nemcsak emberi maradványokat, hanem foszló testeket is találtak abban a pátyi házban, amelyben egy patológus lakott korábban.

Emberi ésszel felfoghatatlan, amit csütörtökön találtak egy pátyi házban. Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, a település egyik ingatlanában emberi maradványokat találtak.

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítójának a szomszédok elmondták, hogy az épületet 1989-ben építette a mostani tulajdonos. A férfi felesége néhány éve meghalt, a 60 év körüli úr az új párjával élt sokáig a házban, a gyermekeik külföldre költöztek.

Hosszú ideje nem lakott senki a házban
Állítólag anyagi problémájuk volt, már nem éltek itt, de az elmúlt időszakban többször jöttek, hogy összeszedjék a holmijukat.

Az egyik szomszéd szerint már kilenc évvel ezelőtt is gyanús volt a férfi, mindig éjszaka járt haza és fekete zsákokat pakolgatott. Sokszor viccelődött is a patológus, hogy hullákat szállít haza.

Egy furgonnal közlekedett, többször az udvaron tisztította azokat a fém eszközöket, amelyekben az elhunytakat szállítják.  A férfi az egyik kórház patológiai osztályán dolgozik.

Az ingatlan jelenleg gondozatlan, sok zöld növény lepi el, szinte alig lehet belátni az utcáról. Az udvaron rengeteg számozott vödör áll, egyelőre nem lehet tudni, hogy mit rejtenek.

Borzalmas, amit a házban találtak

Egy helyi azt írja a Facebookon, nem igaz, hogy betörtek a házba és úgy derült ki a rémtett. A nő azt mondta, párja vásárolta meg a napokban a férfi furgonját és néhány vasat, amely az udvaron hevert. Amikor elkezdték pakolni a megvásárolt árut, a patológus egyszer csak lelépet. A férfi ezek után talált rá az emberi maradványokra és a vevők jelentették az esetet a rendőrségen.

A helyszínt nem sokkal a bejelentés után ellepték a nyomozók és igazságügyi orvosszakértő is érkezett a rémségek házához. A helyszínelés idején a környéken élők ki sem léphettek az utcára.

A nő azt állítja, nemcsak néhány emberi testrészt találtak, hanem nagyon sok holttestet is, még gyermek is van köztük.

Nyomozás indult

Az ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda emberei test tiltott felhasználása miatt indítottak nyomozást. Az ügynek egy gyanúsítottja van. Gaál Kristóf szóvivő elmondta, az emberi maradványok, nem gyilkosság áldozataitól származnak. A rendőrség azt is ki akarja deríteni, hogy miért vitte haza a férfi a testrészeket.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék