Sírva feküdt Piroska holttestén a kisfia.Gergő 9 szúrással vette el az édesanya életét


Sírva feküdt Piroska holttestén a kisfia.Gergő 9 szúrással vette el az édesanya életét


Féltékenység vezetett a tragédiához: ököllel ütötte, fojtogatta majd kilenc szúrással végzett volt élettársával Gergő.

Másfél évvel a tragédia után hétfőn kezdődik a győri törvényszéken Cs. Gergő tárgyalása: a férfi 2019-ben, vérfürdőt rendezve végzett élettársával, U. Piroskával. Mint a Bors megírta, közös kisfiukat a férfi nem bántotta, de magára hagyta édesanyja holttestére fektetve.

A nyomozati iratok szerint a pár Győrben élt, 2018-ban gyermekük is született, Dominik. A pár kapcsolata a gyermek születése után zátonyra futott, mindennapossá váltak kettejük között a veszekedések. Piroska megelégelve a gyakori vitákat szakított gyermeke apjával és elköltözött egy Győr környéki albérletbe.

Az apa naponta látogatta gyermekét abban bízva, hogy kapcsolatukat rendbe tudják hozni, de a feszültség kettejük között csak tovább nőtt. A férfi mikor megtudta, hogy volt élettársa előző kapcsolatát melegítette fel, számon kérte őt. Ezen a napon a vita drámai véget ért.


A férfi ököllel esett neki a nőnek, aki a rá mért ütésektől leesett a székről, de még maradt ereje a szobába menekülni, ahol a 10 hónapos kisbaba pihent a mózeskosárban. A férfi ekkor olyan erővel folytatta a támadást, hogy a nő a kanapéra esett.


Ekkor a férfi fojtogatni kezdte, majd egy 15,5 centiméter pengehosszúságú késsel a nőt kilenc alkalommal megszúrta az arcán és a nyakán. A nő a kanapéról a földre esett. Esélye sem volt a túlélésre.


Mikor a férfi felocsúdott a gyilkosságból, látta, hogy a nő meghalt és hallotta, hogy a gyermek elkeseredetten sír. Hiába csitította a gyermeket, az nem csillapodott, így a gyermeket a földre téve elmenekült a helyszínről.

A holttestet a lány nevelő apja találta meg drámai körülmények között.
Édesanyja halott testén ugyanis ott feküdt sírva a tíz hónapos gyermek vértől átázott ruhában.
Cs.G.M. vádlott ügyében az első tárgyalásra kedden kerül sor a Győri törvényszéken.