Tetőcseréppel ontotta ki az újszülött babájának az életét, az a heves megyei nő, aki egy mezőre dobta az élettelen babát


Tetőcseréppel ontotta ki az újszülött babájának az életét, az a heves megyei nő, aki egy mezőre dobta az élettelen babát


Egy cseréppel verte agyon újszülött gyermekét az a tarnamérai nő, aki még a rendőröket is megpróbálta félrevezetni. A meggyilkolt csecsemőt egy szántóföldön szülte meg a kicsapongó életet élő asszony, majd miután megölte a kicsit, egy bokorba rejtette aprócska holttestét. A vádlott ellen eljárás indult.

Ahogyan a KEKFENY.com is beszámolt róla, titokban szülte meg egy nő gyermekét a szántóföldön. A csecsemő holttestét a rendőrök találták meg.

A gyilkos édesanyja elmondta az Origonak, hogy lánya mindig is kicsapongó életet élt, a halott kisbabán kívül három gyermeke is született, három különböző apától.

„Anita gyermekkorában is vadóc volt, egyszerűen nem tudtunk vele mit kezdeni. Többször megszökött, lopott, hazudott. Az iskolát sem fejezte be” – mondta a megtört nagymama, majd közölte, hogy ő úgy tudja, a lánya a gyilkos.

Két másik gyermekét a 16 éves fiút és a 9 éves lányt pici koruk óta ő neveli, mivel a lánya nem törődik velük. Harmadik gyermeke pedig, egy hároméves kislány, az apjánál lakik, aki a közelébe sem engedi a megbízhatatlan Anitát.

Azt ígérte, megszüli a gyereket és örökbe adja
A nagymama szerint mindenki tudta, hogy Anita terhes, de arra senki sem számított, hogy ezt fogja tenni az ártatlan gyermekével.

Az asszony azt mondta, hogy megszüli a gyereket, de nem neveli fel, hanem otthagyja a kórházban, hogy valaki majd örökbe fogadja. Anita a testévérénél él, először csak pár napra költözött oda, de végül ott ragadt. A testvére Szilvi nem akarta kirakni a terhes nőt. Szilvi a napokban kétségbeesve hívta édesanyját, hogy Anita szült, de a gyerek sehol.

Cigarettázni indult

Anita a testvérének kedden este fél 11-kor azt mondta, hogy kimegy a házból rágyújtani, de csak hajnalban ment vissza véresen és koszosan. Testvére ekkor már biztos volt abban, hogy a kisbaba megszületett.

A kismama azt mondta, hogy a kórházban egy inkubátorban hagyta a gyermeket. Ezután testvére felhívta a kórházat, ahol közölték, hogy nincs ott a gyerek. Ekkor szólt a nő a rendőröknek, akik megtalálták a meggyilkolt csecsemőt.

Anita a rendőröknek azt mondta, hogy a baba már halva született. A családtagok azt mondják, a nő, aki jelenleg őrizetben van, egy cseréppel ölte meg az újszülött babáját.