.

Több a soknál! Durván beleszállt a DK Müller Cecíliába


„Müller Cecília lesz a személyi felelős, ha valaki azért hal meg, mert a kórházak nem tesztelték” – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

A párt úgy véli, „a gyenge Orbán-kormány láthatóan semmit nem tanult a járvány első hullámából. Hozzáteszik, „hiába halhattak meg emberek, valamint alakulhattak ki járványgócok például kórházakban és idősotthonokban amiatt, hogy nem teszteltek időben, Müller Cecília országos tisztifőorvos most azzal fenyegeti a kórházakat, hogy ahol túl sok tesztet végeznek, ott vizsgálatot indítanak, a “felesleges” teszteket pedig ki fogják fizettetni a kórházakkal.”

A Demokratikus Koalíció szerint „Müller Cecília lesz a személyi felelős, ha valaki azért hal majd meg, mert a kórházak nem tesztelték”. A DK szerint csak „a leggyávább és leggyengébb kormányok gondolkoznak úgy, hogy egy esetleges második hullámot nem megállítani, hanem eltitkolni kell, márpedig tesztek nélkül nem fogjuk tudni, hogy mikor üti fel újra a fejét a koronavírus.” A DK hangsúlyozza, „egyetlen elvégzett koronavírus-teszt sem felesleges, nem a magyarok egészségére kellene sajnálni a pénzt”.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék