Benkő László napok óta egy klinikán fekszik, egyre kevesebbet észlel a külvilágból


Benkő László napok óta egy klinikán fekszik, egyre kevesebbet észlel a külvilágból


Napok óta egy budapesti klinikán fekszik a zenész, híreink szerint egyre kevesebbet észlel a külvilágból. Fia, Balázs reménykedik a felépülésében, Kóbor János, az Omega énekese közös imára szólít.

Az Omega billentyűse lapunk információi szerint napok óta fekszik egy budapesti klinikán, ahol egyre kevesebbet észlel a külvilágból. Idén nyáron, ugyanebben a kórházban megmentették az életét.

Benkő László másfél hónappal ezelőtt egyszer már súlyos állapotba került, akkor az orvosok hozták vissza az életbe. A kiváló muzsikus július közepén az otthonában lett rosszul, majd a kórházba szállítását követően kiderült, hogy nagy baj van. Hónapok óta volt belső vérzése.

„Az érklinikai vizsgálaton is észrevették, hogy kissé vizesedni kezdett a tüdőm, mondták is, hogy ezt később rendesen ki kell vizsgálni, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ebből ilyen gyorsan lehet ilyen nagy probléma. Bele is halhattam volna. Szerencsére fájdalmam nem volt, csak kellemetlenségem. Tulajdonképpen azt sem éreztem, amikor a felgyülemlett vizet eltávolították a tüdőmből. Olyan érzés volt, mintha finoman hátba vágtak volna” – nyilatkozta akkor az Origónak a zenész, aki napokkal ezelőtt ismét rosszul lett, és kórházba került.

A Bors információi szerint az állapota igencsak rossz, cikkünk születésekor is többnyire alszik a budapesti klinikán. Lapunk utolérte Benkő László fiát, Balázst is, aki bizakodva nyilatkozott lapunknak édesapja egészségi állapotáról.

MOST SAJNOS ELÉG GYENGE, ÁM EZ VALAHOL VÁRHATÓ VOLT, HISZEN A RENGETEG GYÓGYSZER, AMIVEL KEZELIK, NAGYON MEGVISELTE A SZERVEZETÉT. BEVÉRZETT A GYOMRA, BEVIZESEDETT A TÜDEJE, MOST PEDIG A TÉRDÉT IS OPERÁLNI KELLETT

– vallotta Balázs, aki az elmúlt két hónapban kórházról kórházra járt az édesapjával. – Egyik intézményből viszem a másikba, s most jelenleg az egyik budapesti kórház belgyógyászatán fekszik. Természetesen rendszeresen látogatom, s igyekszem minden pillanatban mellette lenni, az elmúlt napokban azonban sajnos én is megbetegedtem, belázasodtam, így most nekem sem ajánlott látogatnom őt.