Egy hónapja nincs meg a 2,5 éves Áron. Az édesanyja kétségbeesett levelet írt ki


Egy hónapja nincs meg a 2,5 éves Áron. Az édesanyja kétségbeesett levelet írt ki


Kérlek segítsetek!!! KERESSÜK!!!

Nővérem 2,5 éves kisfia, K. Áron több, mint 1 hónapja ismeretlen helyen van. Édesapja elvette tőle. Azóta Áront anyukája 1 alkalommal látta, amikor lakásuk előtt a kisfiú 1 hónap után nővérem karjaiba futott örömében. Ekkor a nagyszülők az édesapával együtt a gyermeket azonnal erőszakkal elvették és a nővéremet is súlyosan bántalmazták. Természetesen a hivatalos eljárás is folyamatban van, de nyáron erre lehet, hogy még heteket kellene várnunk.

A mai napon a bántalmazó nagyszülők megelőző távoltartásáról a bírósági határozat már megszületett, de a kisfiú tartózkodási helye ismeretlen. Hiába kérdezték a rendőrök és a bíró is, és hiába kérdezte a tárgyaláson nővérem is az édesapát, nem volt hajlandó elárulni, hol van Áron, így a bírósági határozat sem végrehajtható.
Az édesapa a gyermek ellátására egyedül képtelen, születése óta nem volt kettesben a gyermekkel. Ezt a nagyszülők is pontosan tudják, így folyamatosan ők is a gyermekkel vannak. Leginkább Budapest XII. ker, Álom utca, Nagykanizsa Arany J. u., Sormás Kossuth L. u. és Lovászpatona Kossuth L. u. környékén valószínű a felbukkanásuk. Kérlek, segítsetek egy megosztással, hogy mielőbb megtaláljuk Áront.

Bármi információ esetén kérjük, jelezzétek a bejelentett lakóhely szerint illetékes Nagykanizsai és Budapest XII. kerületi rendőrkapitányság felé. Agresszívek lehetnek, így kérem, segítség nélkül senki ne intézkedjen!

Bízom benne, hogy sok jóérzésű ember van az ismerőseim között, és segítetek megtalálni Áront. Kérlek, hogy osszátok meg minél több helyen!

Kérlek ne írjatok hozzászólást, aki segíteni tud írjon privát üzenetet.
07.16. Hosszú idő után annyit már sikerült elérni a poszttal, hogy apuka felhívta nővéremet. Ennek során pár mondatot tudott váltani Áronnal, aki elárulta, hogy Sormáson (rokonoknál) van. A beszélgetés eddig tartott.