Elveszette a feleségét, és egyedül neveli a beteg kislányát ez az édesapa. Az üzenete bejárta az internetet


Elveszette a feleségét, és egyedül neveli a beteg kislányát ez az édesapa. Az üzenete bejárta az internetet


Az élet bizonyos emberekkel szemben igazságtalan lehet, de azok akik hisznek Istenben, tudják, hogy valahogy minden akadály egy "nagyobb" és tágabb isteni terv részét képezi, aminek a célját nem tudjuk..tudhatjuk. Rory Freek egy amerikai country dalszerző, aki epekedve várta a kislánya születését 2014-ben, noha tudta, hogy Down- szindrómában szenved a pici. Röviddel ezután a feleségét rákkal diagnosztizálták az orvosok, ami miatt sajnos nem adatott meg a lehetősége az édesanyának, hogy sokáig a lánya életének a részese lehessen. Rory egyedül maradt, egyedülálló apaként kezdte el felnevelni az imádott kislányát..

Nyilvánvalóan nagyon igazságtalan, hogy néhány évvel a lánya születése után elveszítette a feleségét, de Rory Feek mindent megtett, hogy a kislányt a lehető legteljesebb életben részesítse, és nevelje fel egyedülállóként. Kezdetben nagyon félt, mert az interneten számos dolgot írtak a down szindrómás gyermekek neveléséről, de egy valami egyezett mindannyi cikkben: csökkentse le az elvárásait, mert az ilyen gyermekek nagyon eltérőek a megszokottól.

 Rory így nyilatkozott a lányáról:
Indiana rendkívül intelligens, és szeretetteljes lány, és a többi gyermekkel szemben annyi hátrányosság érte őt, hogy 4 évesen még nem tudott lépcsőn felfelé menni, de minden másra képes volt az én kis mandula szemű kislányom. A legfőbb üzenete pedig az volt, hogy egy down szindrómás gyermekkel nem teher az élet, nem valódi fogyatékosság ez a betegség, és élhet teljes életet egy ilyen gyermek is. Tele vannak őszinte szeretettel, nagyon tudnak szeretni, és ez a legnagyobb kincs ebben a világban!