Enni adott az osztálytársának büntetésből le kellett 100-szor írja EZT


Enni adott az osztálytársának büntetésből le kellett 100-szor írja EZT

Felirat hozzáadása

A kisfiam enni adott egy Éhező osztálytársának. EZ a magyartanárnő Büntetésből 400-szor leíratta vele, hogy... - Hát tanár az ilyen?! Egy vidéki édesanya felháborodottan írt ki egy levelet az internetre, ami mindenkiben rossz érzést kelt majd:

"A történet ugyan tavalyi, ám mondandója és aktualitása sajnos örök érvényű: A fiam a mai napon hazahozta a füzetét, amiben 400-szor le kellett írja az alábbi mondatot: "Nem etetem az osztálytársamat" Tudni kell, hogy van egy nagyon szegény osztálytársa, akik nagyon szegény körülmények között élnek itt vidéken (Szolnokon jár iskolába a fiam), és adott neki enni a tízóraiából, ezt látta meg az osztályfőnök, és mivel az a szabály az iskolában, hogy aki nem hoz tízórait, az nem eszik délig, ezért kapott büntetést a kisfiam. Csupán megsajnálta a fiút, akinek a szülei nem csomagoltak neki tízórait, mivel nincs pénzük, és oda adta neki a saját tízóraiának a felét. Milyen világban élünk emberek? Hol itt az emberség, hol van itt az együtt érzés?

Az osztályfőnöke pedig szégyellje el magát, amiért egy éhező gyermeket nem képes megsajnálni. Holnap is vinni fog a fiam tízórait ennek a fiúnak, és ha kell minden nap leírja 400 alkalommal, de nem fogják az emberséget kiírtani belőle!!!!"
- Arra kérek minden együtt érző szülőt, hogy amennyiben önök szerint is felháborító ami történt a kisfiammal, kérem olvassa meg a történteket, hogy minél többen tudjanak róla. Köszönöm, Kovácsné Nagy Bernadett.