.

Fájdalom nélkül repült a mennyországba a napokban meghalt 5 éves kislány..A traktort vezető 20 éves férfi a STOP ellenére..


A gyermeket egyszer sikerült újraéleszteni, de már akkor sejtették: nem sok esélye van a túlélésre.

Mint arról a ripost korábban beszámolt, meghalt egy ötéves gyermek, miután a Vas megyei Nemeskolta és Sorkifalud között traktor és személygépkocsi ütközött össze péntek este.

A traktoros, egy húszéves férfi a stoptáblát figyelmen kívül hagyva hajtott be az útkereszteződésbe, és összeütközött a gépkocsival. A kocsiban – szabályosan, gyermekülésben – két gyerek utazott. A mentők a kislányt újraélesztették és kórházba vitték, de ott belehalt sérüléseibe. A másik kisgyerek, a sofőr és a traktorvezető nem sérült meg.

A 112 Press oldalának információja szerint a traktoros bőgő motorral, pattogva érkezett a kereszteződésbe. A felborult traktor maga előtt tolta a kislányt. A vezető férfi, miután kimászott a traktorból, hallotta, hogy az édesanya kiabálva keres valakit. Utána látta meg a gyermeket.

A védett útvonalon szabályosan közlekedő Mazda kormánya mögött az édesanya ült, aki visszaemlékezett a rémálomba illő balesetre.

„A kereszteződésben a traktor az elsőbbségadás tábla ellenére fékezés nélkül hajtott belénk. Ketten karcolás nélkül megúsztuk, de az én kicsi babám az autóüléssel együtt az ütközéstől kiszakadt az autóból” – írta az édesanya a portálnak.

„Élettel összeegyeztethetetlen sérülést kapott. A roncsokat egyből leszedettem róla, kezdtem az újraélesztést. Sajnos azonnal, fájdalom nélkül repült el a kisangyalom a mennyországba”- tette hozzá a gyászoló édesanya.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak