Gesztesi sírja: a családnak sokat jelentettek az elszáradt növények, ezért jelentik fel Anikót


Gesztesi sírja: a családnak sokat jelentettek az elszáradt növények, ezért jelentik fel Anikót


Sokat jelentettek Gesztesi Károly családjának azok az elszáradt növények, melyektől jószándékból ugyan, de megszabadította Molnár Anikó és barátnője a színész sírját.
 
Molnár Anikó és barátnője friss virágot, műanyag vázát és mécsest vitt Gesztesi Károly sírjára. Mivel virágot is ültettek, Gesztesi volt felesége, Nikoletta, a sírrendezés után kihívta a rendőröket és feljelentést tett.

– Egy barátnőm jár ki abba a temetőbe, és mesélte, hogy milyen elhanyagolt a sír. Azt mondta, nem bírja tovább nézni, visz rá friss virágot, én pedig megkérdeztem, hogy mehetek-e vele, hiszen én is – ahogy az országban sokan – nagyon szerettem Gesztesit. Vittünk virágot, műanyag vázát a félbevágott petpalack helyett, és elhelyeztünk egy mécsest is. Nem posztoltam erről a közösségi oldalaimon, a barátnőm viszont igen, és bejelölt engem – magyarázza Anikó, majd így folytatja: – Így kerültem én a képbe. Most pedig ott tartunk, hogy engem akarnak beperelni.


A híresség barátnője bármennyire jót akart, a Bors információi szerint rosszat tett, hiszen a család számára fontosak voltak az elszáradt virágok.

– A síremlék elkészítéséhez meg kell várni, amíg a sírhely beáll a végleges helyére, ez többnyire egy év – mondja a Borsnak a család egyik közeli ismerőse. – Ezért nem nyúltak még hozzá a rokonok, akik viszont úgy szerették volna befedni a sírt, hogy minden úgy van rajta, ahogy a szűk körű temetésen elhelyezték azt.