Lemondtak az orvosok Oszter Sándor életéről, és hagyni akarták meghalni


Lemondtak az orvosok Oszter Sándor életéről, és hagyni akarták meghalni


A színész már többször is szembe került az elmúlással, először csecsemő korában mondtak le róla az orvosok, amikor gennyes mellhártyagyulladást kapott. Édesanyjának azt javasolták, hogy végeztessen eutanáziát.

Ezután viszont megtörtént a csoda!
"Két hónaposan mellhártya gyulladást kaptam. A bébiszitterem kivitt a ligetbe levegőzni, ám mialatt rám kellett volna vigyáznia, elment csókolózni a bozótosba egy katonatiszttel. Ekkor hirtelen jött egy hatalmas zápor, tele lett a bölcsőm vízzel. Elgennyesedett a mellkasom, felpúposodott rajta a bőr. Kórházba vittek, két és fél hónapig bent is tartottak. Kettévágták a mellkasomat, bevezettek egy csövet, amin keresztül folyamatosan folyt ki a genny. Édesanyám elmondása alapján hamar összeaszalódott a testem, már csak a bőr feszült a csontjaimra. Az orvosok szorgalmazták, hogy titkos eutanáziát hajtsanak végre rajtam, örökre el akartak altatni. Anyám tiltakozott, bár tisztában volt vele: olyan rossz állapotba kerültem, hogy már sírni sem tudtam, csak nyávogni. Ekkor csodák csodájára a családunk barátai, Hadik grófék tudomást szereztek az állapotomról, és Amerikából küldtek nekem penicillint, amitől hamar rendbe jöttem. Persze kellett hozzá édesanyám gondos ápolása is..." -emlékezett vissza a lapnak Oszter Sándor.

Azt is elmondta, hogy pozitív változások vannak most az életében, negyedik éve nem iszik alkoholt, és úgy döntött a dohányzásról is leszokik, sőt tervei között van, hogy ismételten lóra üljön, és azzal járja majd az erdőjét!