.

Norbit is beidézték a soroksári futónő ügyében. Ez miatt kellene bemennie


A teljes tisztánlátás érdekében a soroksári futó nő feltételezett gyilkosának védője szeretné, ha a bíróság Schobert Norbertet (49) is meghallgatná – tudta meg a Blikk. Kardosné Gyurik Krisztinát (†36) hét évvel ezelőtt futás közben elkapta, megkötözte majd egy zsineggel megölte gyilkosa.

A gyanúsított ügyvédje, dr.Lichy József véleménye szerint nagyon fontos, hogy a bíró az ügy minden apró részletével tisztában legyen, amibe beletartozik az áldozat férjének és a fitneszgurunak egy telefonbeszélgetése is. Norbi és Kardos Lajos sosem titkolta, hogy ismerik egymást, a két férfi barátsága még onnan datálódik, amikor együtt jártak rendőriskolába.

– Távol álljon tőlem, hogy bárkit nehéz vagy kellemetlen helyzetbe hozzak, de úgy gondolom, hogy a bíróságnak minden mozzanatról tudnia kell. A több ezer oldalas iratanyag tanulmányozása után úgy érzem, hogy több megválaszolatlan kérdés is maradt, amit a bíróságnak kell majd tisztáznia – fejtette ki álláspontját a vádlott védője.

– Schobert Norbert meghallgatását azért indítványozom, mert beszélt telefonon az áldozat férjével, nem sokkal a tragédia után. Kíváncsi vagyok, hogy az általam sokra tartott Schobert Norbert hogyan emlékszik erre a beszélgetésre – tette hozzá.

(A legfrissebb hírek itt)

– Gondolom, mindenki megérti, hogy ennyi idő után percre pontosan nem emlékszem az időpontokra, de az biztos, hogy Kriszti halála után pár nappal rám írt Norbi Messengeren, majd telefonon is beszéltünk – mondta Gyurik Krisztina férje.

– Még az iskolából ismerjük egymást, jólesett, hogy az együttérzéséről biztosított. Nagyon sajnálta, hogy a feleségemet örökre elveszítettük, az pedig, mint minden jóérzésű embert, őt is felháborította, hogy gyilkosság áldozata lett. Gondolom, családapaként még inkább átérezte a helyzetemet, hiszen egy őrült miatt, a fiam anya nélkül maradt – reagált az ügyvéd felvetésére Kardos Lajos.

Dr. Lichy József indítványával kapcsolatban a Blikk megkereste Norbit is.

– A barátomnak valóban telefonon részvétet nyilvánítottam, amikor élete legnehezebb pillanatait élte át. A bíróságra biztos, hogy nem megyek el, úgy érzem, kezd ez a dolog a szenzációhajhászás irányába elmenni – mondta lapunknak Schobert Norbert.

2013. szeptember 25-én Kardosné Gyurik Krisztina az otthoni teendői elvégzése után soroksári otthonukból futni ment. Holttestét nem sokkal később a házuktól pár kilométerre egy fás-bokros területen találták meg. A nyomozásban 2018-ban történt áttörés, amikor a labor egyezést mutatott ki a helyszínen rögzített anyagmaradványok és a börtönbüntetését töltő R. Szilveszter (42) DNS-mintája között.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék