Részeg sofőr miatt égett halálra a 14 éves Kristóf..


Részeg sofőr miatt égett halálra a 14 éves Kristóf..


Részegen vezetett az a sofőr, akinek autója felborult, majd kigyulladt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében hétfőn. A balesetben meghalt egy 14 éves fiú.

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy hétfőn felborult, majd kigyulladt egy autó Hodászon. A kocsiban utazott egy 14 éves fiú, Kristóf is, aki életét vesztette. A sofőr és a gyermek édesanyja kirepültek az autóból.

A Tényeknek nyilatkozott Kristóf édesapja, András a fia haláláról. Elmondása szerint egy részeg ismerősük vezette az autót, amely felborult, majd kigyulladt, Kristóf pedig a kocsiban rekedt.

A gyászoló apa nem érti, hogy volt felesége miért engedte a volánhoz a férfit, ha az részeg volt, hiszen az exnejének is volt jogosítványa. A nő pedig nem ivott alkoholt a tragikus estén. Az apa megkérdezte a volt feleségét, hogy mi történt azon az estén, de nem kapott választ. A sofőr szintén nem tudta megválaszolni a férfi kérdéseit.

A fiú pont a 15. születésnapja előtt vesztette az életét. Az apa közel lakik a baleset helyszínéhez, mint mondta, oda akart menni segíteni, de nem engedték. Kiderült továbbá az is, hogy a balesetet okozó autót a férfi vette volt feleségének.