20 éve vagyunk házasok, de sokan lenéznek minket, csak mert nem vagyok átlagosak..Egy jó szó nagyon sokat jelentene Nekünk


20 éve vagyunk házasok, de sokan lenéznek minket, csak mert nem vagyok átlagosak..Egy jó szó nagyon sokat jelentene Nekünk


20 éve vagyunk házasok és EZ a titkunk! Sajnos tudjuk, hogy senki nem kedvel meg minket, mert down szindrómásak vagyunk..?

 A szerelem több egy szónál. Ez egy érzelmi állapot. Ez maga az erő. Ez készteti az embereket, hogy még maguk számára is elképzelhetetlen dolgokat legyenek képesek megtenni, minden akadályt lekűzdve. Egy olyan dologra, amiben ennyi energia van, nem akaszthatunk egyszerűen egy címkét, nem tehetjük be egy dobozba, hogy aztán egy polcon katonásan elhelyezzük.

mmi sem bizonyítja ezt jobban, mint az ő szerelmének története. Mindketten Down szindrómával születtek. A szerelmes gerlepár 30 évvel ezelőtt találkozott egy táncesten. Szerelem volt első látásra.


Azóta jóban rosszban, ők az a klasszikusan értelmezett igazi szerelmespár. Őszintén szeretik egymást, minden bajban, minden jóban kitartanak, és soha nem akartak más párt maguknak. Hányna vehetnének példát róluk? Ezekről a tiszta lelkű emberekről kéne mintázni az igazi szerelem fogalmát, mert EZ AZ! 

Egy par jó szót írjunk nekik.. lehet, hogy nem látják, amit írtok, de ha mégis, akkor nagyon jól esne nekik!