.

200 gazda csendben maradt, hogy vissza tudja vásárolni a saját gazdaságát egy akcióra bocsátott elárverezett gazdaság tulajdonosa


Minden ember életében eljöhet egy nehéz időszak, amikor nincs más, mint bízni a legjobbakban, de néha váratlan helyről érkezik a szívhezszóló segítség.

Egy amerikai gazdásággal foglalkozó termelő egy szerencsétlen eseménysorozat folyamán, teljesen hagyta kicsúszni a kezei közül a dolgokat, és sajnos olyan mértékű szerencsétlenség történt, hogy elvesztette a birtokát, a gazdaságát, a megélhetését. 

David, akinek nem ez az eredeti neve, de csak envezzük így, az édesapjával elment az aukcióra, összeszedett minden pénzét, és hitt a csodában.. Várta a csodát, hogy hátha bekövetkezik, noha meglátta a nagyjából 200 gadát az aukción, és azt gondolta, hogy semmi esélye nincs arra, hogy az életét, a munkáját visszakaphassa. Ezután olyan dolog történt, amit talán sokan el sem hinnének. 

Az aukción elkezdődött a licitálás a farmra, amelyet elsőként David ütött le, és csodák csodájára a többi farmer egyöntetűen csenben maradt, és senki nem tett magasabb ajánlatot. Az aukciós ház vezetője 3-szor említette meg az összeget, hogy hátha valaki akár csak 10 dollárral többet ajánl, de senki nem tette. Így David visszanyerte a farmját, és az emberségbe vetettt hitét is. 

Még léteznek jó emberek, itt járnak közöttünk, és ugyanúgy néznek ki, mint mi! Legyünk, mi is jó emberek! 

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék