Amit ez a 4 srác tett ma egy 80 éves bácsiért a Demjén Tófürdőben, az több, mint elismerést érdemel!


Amit ez a 4 srác tett ma egy 80 éves bácsiért a Demjén Tófürdőben, az több, mint elismerést érdemel!


Tisztelettel kérlek, ha csak egy módod van rá, ezt a fotót oxd meg. Oxd meg azért, mert szeretnénk köszönetet mondani ezeknek a fiatalembereknek, akik a mai nap a Demjéni Tófürdő autóparkolójában  példát mutattak, becsületből, tisztességből, emberségből. Kérlek azért is mert más kép nem tudjuk megköszönni az önzetlen segítségnyújtásukat. E fotót több helyre is feltöltöm, hátha eljut hozzájuk a köszönetünk.

Történés: A mai nap a Demjéni Tófürdőben élveztük a nyarat. A fürdőzés befejezése után azonban nagyon kellemetlen helyzetbe kerültünk. A 80 - as éveim küszöbén járva, egyre inkább elfelejtek bizonyos dolgokat. Így elfelejtettem a kocsim fényszóróját is lekapcsolni. 

Következmény: A kocsi akkumulátora lemerült, nem tudtam elindulni. A közelben lévő emberek megpróbálták a kocsit betolni, de nem sikerült elindulni. 

És akkor csodák csodája ott termettek ezek a fiatalemberek. Pillanatok alatt kerítettek az akkumulátort helyettesítő úgynevezett " bikát " , és néhány perc múlva már zúgott is az autó motorja.

Szerencsésen hazaérkeztünk.

Kedves ismeretlen fiatalemberek, Ti nem csak segítettetek, de  visszaadtátok a hitünket abban, hogy az úgynevezett nagybetűs EMBEREK élnek ezen a Földön.

KÖSZÖNJÜK !

Tisztelettel kérlek, ha csak egy módod van rá, ezt a fotót oszd meg. Oszd meg azért, mert szeretnénk köszönetet mondani...

Közzétette: Sándor Németh – 2020. augusztus 24., hétfő