Durva szavakkal bántják hazánk egyik legerősebb Nőjét " Nem vagyok benne biztos, mi lehet a lábai közt.." -és hasonlók


Durva szavakkal bántják hazánk egyik legerősebb Nőjét " Nem vagyok benne biztos, mi lehet a lábai közt.." -és hasonlók


 Elképesztően durva és bántó megjegyzéseket kap Szandi, aki 22 évesen már világ- és Európa-bajnok, és két világcsúccsal az egyik legsikeresebb erőemelőnk. Néhányan féltik a lányt, mások most megszólaltak a védelmében.

Egy barnamedvét is elbírna Soós Alexandra, aki díjugratóból lett testépítő, aztán erőemelő-világbajnok. A százhatvanegy centi magas nő kétszáznegyven kilót képes mozgatni és abszolút elégedett nyolcvannégy kilós testsúlyával. Erről augusztus elején mesélt Szandi a Fókusznak, ami pedig ezután következett, arra senki sem számított.

-Tönkretette az életét

-Testképzavara van, pszichológushoz kellene mennie

-Úgy néz ki, mint egy férfi és nem úgy, mint egy 22 éves lány

-Borzasztóan néz ki, nem is nő, már inkább férfi, a hangján is hallatszik

-Gusztustalan, borzasztó

-Egy szép nő hogy tehet ilyet a testével? 

-Kár, hogy a párja partner ebben

-Lehet, hogy még nő, de anya már sosem lesz

-Nem az edzés, a különböző szerek tették tönkre, és ebben a környezete partner volt, szégyen

Ez csak néhány a több ezer hozzászólásból, amelyekkel Szandi megjelenését illették, az nlc hozzászólói között is akadt, aki nem hitte el, hogy valóban női bajnokról van szó. A szörnyülködéseknek se vége, se hossza, a legtöbben el is feledkeznek a 22 éves lány teljesítményéről, hogy a világbajnoki címével Magyarország hírnevét öregbítette. Ha mégis megemlítik, abban egyetértés van, hogy ilyen áron ez nem érte meg, sőt, akadnak, akik aggódnak Szanidért. 

“Mindenki, aki hallgat, szó szerint asszisztál ennek a lánynak a prognosztizálható tragédiájához, mert ennyi kemikália nem csak átalakít, kopaszít, szőrösít, pusztít és rombol – de öl is” – olvasható az egyik, sportolásra buzdító Facebook-csoport oldalán. -