.

Eltemették az 5 éves kislányt, akinek az édesanyja egy traktorral ütközött.."Mosolyogva mondta, hogy Szeretlek "


Eltemették azt az 5 éves kislányt, aki júliusban egy Vas megyei balesetben halt meg, amikor édesanyja autója egy traktorral ütközött. Rozina a gyerekülésben ült, amelyet ütközéskor szabályosan kiszakított a traktor.
 
A KEKFENY.com is megírta, hogy július 24-én a szabályosan közlekedő autóból munkagép szakította ki az édesanyja mögött és kistestvére mellett gyermekülésben ülő, szabályosan bekötött kislányt. A balesetben nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedő anya a mentők kiérkezéséig fáradhatatlanul végezte  a felborult traktor előtt megtalált kislányának újraélesztését.


A kis Rozinával mentő robogott a szombathelyi kórházba. Németországban tartózkodó édesapja azonnal elindult Magyarországra, de még messze járt, amikor megkapta a szülők számára legfájdalmasabb hírt: Rozina elment. A kórházban a kislány édesanyja és nagymamája még el tudott  búcsúzni a gyermektől.

Augusztus 7-én temették el a kis Rozinát

„Biztosak vagyunk benne, hogy a legtöbb szülő számára megterhelő lesz a beszéd meghallgatása a természetet kedvelő, állandóan maszatos kezű, tücsköt-bogarat összeszedő kislányról, aki az erdei tündérek és koboldok létezésében is hitt anyukája meséje után” – ezt mondta a temetés előtt  112pressnek a család egyik ismerőse.


Misi bácsi arról is beszélt, hogy az 5 éves kislány rendszeresen használta a “kérem, szeretném, köszönöm” szavakat és minden alkalommal, amikor náluk volt ragyogó szemmel ölelte át a nagymama és az ő lábát, miközben mosolyogva mondta: “Szeretlek!”

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak