Felelőtlenül előzött egy ember, meghalt egy édesanya. A vele utazó 2 gyermeke ...


Felelőtlenül előzött egy ember, meghalt egy édesanya. A vele utazó 2 gyermeke ...


Három gyermek, illetve édeanyáik ültek abban a kocsiban, amely szombaton délelőtt tragikus kimenetelű frontális ütközés részese volt a Pöstyéni járásban.

Ostrov község közelében egy terepjáró és egy személygépkocsi ütközött. Martina Kredatusová kerületi rendőrszóvivő a baleset körülményeiről annyit elárult, hogy a Renault Tháliát vezet hölgy vélhetően megpróbálta elkerülni az ütközést egy szemből, az ő közlekedési sávjában érkező autóval, amely épp egy Jeepet előzött. A Thália emiatt a Jeeppel karambolozott, majd lerepült az útról és a tetejére borult. A Jeepet előző autó a jelek szerint elhajtott, a rendőrség ugyanis szemtanúk, illetve a harmadik autó sofőrjének jelentkezését kéri.

A Renault anyósülésén utazó hölgy, aki nemsokára lett volna 40 éves, már nem térhet haza - írta a szóvivő. Ő a helyszínen életét vesztette, 8 éves kisfiát pedig súlyos fejsérülésekkel, agyrázkódással, zúzódásokkal szállították kórházba egy mentőhelikopterrel - közölte Zuzana Hopjaková, a légimentő-szolgálat szóvivője.

Az autót vezető hölgy szintén súlyosan megsérült, hátul ült az ő két gyermeke is, akik közül a 11 éves fia súlyosan, 6 éves kislánya könnyebben sérült meg.