.

Gesztesi sírjánál jártunk..Nagyon megváltozott a múltkori botrány óta, alig lehet ráismerni


A Ripost olvasója alaposan meglepődött, amikor a napokban elzarándokolt a januárban elhunyt Gesztesi Károly sírjához. A legendás színész végső nyughelye ugyanis alaposan megváltozott: egy fakeretet kapott, ami többek között azért is praktikus, mert védi az időjárás viszontagságaitól.

Gesztesi Károly sírja legutóbb akkor került a címlapokra, amikor Molnár Anikó és egy barátnője egy magánakció keretein belül úgy döntött, hogy kicsit rendbe teszik azt.

Erről néhány kép is felkerült a netre, az eset pedig óriási indulatokat váltott ki, sírbotrány kerekedett belőle. A januárban elhunyt színész családja valósággal hadat üzent Anikónak, az engedélyük nélkül ugyanis senki sem nyúlhatna Gesztesi végső nyughelyéhez. Ráadásul úgy tűnt, a két barátnő rossz színben akarja feltüntetni a családot, akik még a rendőrséget is kihívták a temetőbe! Anikónak viszont esze ágában sem volt elnézést kérni, szerinte ugyanis az nem rongálás, ha valaki muskátlit visz kedvenc művésze sírjára.

Úgy tűnik, azóta elcsitultak az indulatok, a ripost egyik olvasóját, Margót viszont módfelett érdekelte, mi történhetett azóta a sírral. Ezért hát elzarándokolt a budakalászi temetőbe, ahol meglepő változást tapasztalt.

„Mindig is nagy tisztelője voltam Gesztesi Károlynak, megrázott a halálhíre. A Molnár Anikó-féle botrányban én nem szeretnék igazságot tenni, nem ismerem a szereplőket, nem is az én dolgom. Kedden viszont elmentem a sírkertbe, kíváncsi voltam, hogy néz ki most Károly végső nyughelye. Meglepődtem, ugyanis egy fakeretet tettek a sír köré, ami korábban nem volt ott. Biztos, hogy ez a család döntése volt” – ecsetelte a ripost-nak Margó, aki egy fotót is mellékelt a változásról.

Az említett keretnek több funkciója is van. Ideiglenes megoldást nyújt addig, amíg el nem készül a színész munkásságához méltó sírkő, esztétikus látványt nyújt és védi is a földhalmot. Ez utóbbira nagy szükség van, hiszen Gesztesi sírját februárban feldúlta egy arra garázdálkodó vaddisznó, ráadásul a mostani heves viharok is kárt tehetnek benne, szétmoshatják a földet. A család minden bizonnyal ezeket a szempontokat mérlegelve döntöttek a körülbelül 25 ezer forintos keret mellett.

„Egy ilyen keretet a temetőtől is meg lehet rendelni, valamint vannak, akik ilyenek gyártásával foglalkoznak. Több szempontból is praktikus, ráadásul szebben is néz ki a sír. Elég sokan választják ezt az ideiglenes megoldást” – nyilatkozta lapunknak egy sírköves.


Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak