.

Kinek segítenél elsőre, CSAK egynek segíthetsz.. Nézd meg mennyire jellemez téged a döntésed


Döntéseink sokat elárulnak rólunk, főleg, ha ezt a döntést stresszhelyzetben, gyorsan kell meghoznunk. Csináld meg ezt a rövid tesztet, hogy megtudd: mennyire tudsz helyesen dönteni, ha a helyzet úgy kívánja!

A kérdés tehát: a képen szereplők közül kinek segítenél először? Csak egyet választhatsz és azt mondd, akin azonnal megesik a szíved! Értékelés a kép alatt!


Nézzük, mennyire jellemez téged a meghozott döntés!

1 - Ha a vak néninek segítenél először

Jól nevelt személy vagy, sok értékkel, aki tiszteli a múlt hagyományait. Mindig racionálisan hozod meg a döntéseidet, sosem cselekszel meggondolatlanul. Nagyon nehezen tűröd a világ igazságtalanságait. Gyakran rád bízzák a rutinszerű feladatokat, amiket másoknak sikerült megúszniuk.

2 - Ha a síró kisgyereknek segítenél először

A döntésed azt jelzi, hogy érzékeny szívű vagy, akit már ért néhány nagy csalódás. Biztos, hogy sokszor hallottad már ezt a barátaidtól: 'Ne hagyd, hogy kihasználjanak!', vagy 'Vedd már le a rózsaszín szemüveget!'. Melletted a barátaid nyugodtan alhatnak, mert sosem hagyod őket egyedül a gondjaikkal.

3 - Ha a magatehetetlen betegnek segítenél először

Vezető típus vagy, aki mesterként vonzza maga köré a hasonló típusú embereket. De Te vagy a bulik lelke is, és imádod a szórakoztató összejöveteleket. Nem szeretsz sietni és sosem tennél a szükségesnél többet magadtól, ha más nem kér meg rá.

4 - Ha az ügyetlen nővérkének segítenél először

Könnyed, optimista figura vagy, aki nem akad fenn a világ tökéletlenségein és mindenben meglátja a ragyogást. Gyorsan barátkozó vagy, aki nem szereti megerőltetni magát. Kíváncsi természeted nem hagyja magát bezárni és imádja a kalandokat. Kisugárzásod vonzza az embereket, ezért soha nem érzed magányosnak. 

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak