Kitálalt BB Éviről ennyi év elteltével egy pszichiátriai dolgozó..


Kitálalt BB Éviről ennyi év elteltével egy pszichiátriai dolgozó..


A legfrissebb információk szerint BB Évi új életet tervezget szerelmével, Jánossal. Úgy hírlik, a kaposvári pszichiátrián kezelt sztár már a házasságot tervezgeti, sőt, fel szeretné újítani a házát, ahová kedvesével költöznének be.

Én semmi ilyenről nem tudok, hogy Évi bárkibe is szerelmes lenne!

Nekem erről nem mesélt még soha! Amúgy is hallgatag, nem nagyon lehet vele kommunikálni

– reagált a %ripost%-nak a Big Brother-győztes nagymamája, aki fel van háborodva azon, hogy 14 éve folyamatosan címlapokra kerül a pszichés gondokkal küzdő nő.


"Szeretném, ha végre békén hagynák az unokámat! Felejtsék el, ő már nem alkalmas a közszereplésre, ne nehezítse senki a gyógyulását, ha már segíteni nem tudnak rajta" – tette hozzá az elkeseredett néni.A legfrissebb információk szerint BB Évi új életet tervezget szerelmével, Jánossal. Úgy hírlik, a kaposvári pszichiátrián kezelt sztár már a házasságot tervezgeti, sőt, fel szeretné újítani a házát, ahová kedvesével költöznének be.

Én semmi ilyenről nem tudok, hogy Évi bárkibe is szerelmes lenne! Nekem erről nem mesélt még soha! Amúgy is hallgatag, nem nagyon lehet vele kommunikálni

– reagált a ripost-nak a Big Brother-győztes nagymamája, aki fel van háborodva azon, hogy 14 éve folyamatosan címlapokra kerül a pszichés gondokkal küzdő nő.

"Szeretném, ha végre békén hagynák az unokámat! Felejtsék el, ő már nem alkalmas a közszereplésre, ne nehezítse senki a gyógyulását, ha már segíteni nem tudnak rajta" – tette hozzá az elkeseredett néni.