.

Laci balul sült előzése miatt meghalt a felesége, a vétlen Suzukis, és maga a sofőr is..A Dacia, és a Suzuki a felismerhetetlenségig gyűrődött össze


Szeretett feleségével autózott a halálba a 29 éves N. László Hajdúdorognál. A fiatal férfi egy balul sikerült előzés után szen-vedett balesetet, az ütközésben hárman elhunytak, hatan pedig megsérültek.

Még mindig a baleset nyomai és a kocsikból leszakadt darabok borítják az utat Hajdúdorog és Hajdúnánás között, ahol három kocsi rohant egymásba vasárnap kora este. Az Opelt vezető 29 éves N. László – az első információk szerint – előzni kezdte az előtte autózó Dacia sofőrjét, azonban elnézhette a távolságot, szemből ugyanis már felbukkant egy Suzuki. Az azt vezető 60 éves hajdúnánási asszony ugyan még megpróbálta félrerántani a kormányt, de már késő volt: az Opel, a Dacia és a Suzuki egymásba rohantak. Az ütközés olyan borzalmas erejű volt, hogy az Opelt vezető László és a mellette ülő felesége azonnal meghaltak, ahogyan a Suzukit vezető asszony is életét vesztette. A szemtanúk szerint a két kocsi valósággal megsemmisült.


 Az ütközô kocsik a felismerhetetlenségig összeroncsolódtak

Az ütközô kocsik a felismerhetetlenségig összeroncsolódtak © Markovics Gábor

– Pont akkor mentünk arrafelé, iszonyatos látvány volt – mondta a Borsnak egy szemtanú. – Az egyik autó az út szélén hevert, szinte felismerhetetlen volt, mintha egy dobozt nyomtak volna össze. Ahogy ránéztünk, tudtuk, hogy aki benne ült, annak esélye sem volt – mondta szomorúan. A balesetben további hat ember megsérült, közülük kettejük életéért még most is harcolnak az orvosok, a többiek könnyebben sérültek.


Az Opelt vezető N. László ismerőseit sokkolták a történtek:

– Képtelenek vagyunk ezt felfogni. Laci sosem volt hebrencs vagy figyelmetlen sofőr, főleg ha sokan ültek a kocsiban. Szeretnénk megvárni, mi lesz a szakértői vélemény, nem akarom elhinni, hogy ő hibázott volna – szögezte le könnyes szemmel a férfi egyik ismerőse. – Imádta a feleségét, és fantasztikus barát volt, még nem fogtam fel teljesen, hogy soha többé nem látom nevetni vagy viccelődni – ingatta összetörten a fejét a barát.

A helyiek elmondták, hogy az útszakasz szürkületben igencsak balesetveszélyes.

– Sajnos idő kérdése volt, hogy mikor lesz itt tragédia, ugyanis az út szűk, és sokan nagyon gyorsan, jóval a sebességkorlát felett mennek rajta. Tegnap pedig még az is tetézte a veszélyt, hogy mindenki igyekezett haza. Rögtön arra gondoltunk, hogy szegény áldozatok is bizonyára a nyaralásból vagy munkából siettek haza a szeretteikhez – vélekedtek a helyiek.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék