Márk nagyon kiakadt, és az összes pics@nadrágos lánynak üzent.. Tízezer fölött tart a vele egyetértők száma


Márk nagyon kiakadt, és az összes pics@nadrágos lánynak üzent.. Tízezer fölött tart a vele egyetértők száma



Molnár Márk: 

Kedves Rib@ncok!

Igen, értjük, hogy szeretitek a nyarat mert ilyenkor eggyel több okot tudtok a rib@nckodásra - mondván, hogy "meleg van" - de azért ezt mégsem kéne. S igen, azt is értjük, hogy a többségetek közönséges escort k@rva és fogalmatok sincs az erkölcsi tartásról, de azért így kilépni az utcára azért nem vall túl sok észre...

Anyuci (aki nyilván legalább akkora rib@nc, mint Ti) nem mesélte el, hogy vannak ruhák, amikben nem lépünk ki az utcára, vadidegen emberek közé?! Nem mondta, hogy bizonyos göncök nem az utcákra valók, hanem csak arra a 10 másodpercre, amíg becsábítod velük a párodat a hálószobába?! Ilyeneket nem mesélt?!

Na, nem mintha olyan prűd vagy szende lennék, de azért ez még itt mindig Magyarország és nem Svájc! Ez itt nem Olaszország, ahol annyira szabadosak az emberek, hogy az erkölcstelenség szinte család tradíció!

Provokáljátok itt a pasikat aztán meg még Ti vagytok felháborodva, ha valamelyik alul iskolázottabb állampolgár jól megerőszakol benneteket. Ti mentek ki így az utcára és mi vagyunk a sz@xisták?! Nem is értem, hogy miért vagytok ennyire túlöltözve... Miért nem egyenesen bugyiban villogtok, vagy anélkül. A legszomorúbb, hogy a többségetek annyira fogyatékos, hogy simán ki is nézem belőle, hogy ezt egyenesen jó ötletnek tartja... 👏👏

Mégis, hova süllyed még ennél mélyebbre a nőiesség?!

Ma már alig van normális lány, aki nem porn@s k@rva, akin nem ment végig Woodman papa a haverjaival vagy aki nem Svájcban vagy Ausztriában "csak táncol". Mindenetek szarrá van tetoválva, operálva s tényleg ma már csak a szemetek színe az eredeti és még Ti álmodoztok Igazi férfiról?!

Mást se hallok, mint, hogy "...nincs normális pasi..." - de kérdem én: Miért?! Szerinted érdemelnél egyet?! Szerinted meg tudnál tartani egy normális pasit?! Mi mást tudsz felajánlani a testeden kívül, meg az ablakban kibiggyesztett s@ggeden felül?!

Szánalmasak vagytok.

S még csak nem is zavar benneteket...😒😒