Megszólalt Andy Vajna titkos szerelme.. 12 évig volt Andy szerelme, és leváltott ERRE a nőre..


Megszólalt Andy Vajna titkos szerelme.. 12 évig volt Andy szerelme, és leváltott ERRE a nőre..

 

(Kép illusztráció) 

Az tudtuk jól, hogy a világhírű magyar producer kedvelte a szép nőket, ám ezúttal egy eddig ismeretlen kedvese, Csilla állt a nyilvánosság elé. 

Csilla állítása szerint 12 éven át élt együtt óriási szerelemben a filmes szakemberrel, a nő a Best magazinnak adott interjút. Korábbi írásainkat itt tudod elolvasni Andy Vajnáról.

Az USA-ban élő üzletasszony bevallása szerint, nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna a néhai filmügyi kormánybiztosra.

A nő még 1988-ban, a Vörös zsaru című film magyarországi forgatásán ismerkedett meg a híres producerrel, ekkor lettek szerelmesek egymásba.

“Megkérdeztem tőle, mit csinál egyáltalán a filmen, amire nevetve felelte, hogy ő a producer. Nemigen tudtam, ez mit jelent. A hosszas beszélgetésnek viszont az lett az eredménye, hogy úgy belém szeretett, mint egy kamasz. Csinos voltam, fiatal, a hajam vörös, ez volt a gyengéje. Aztán visszautazott Amerikába, én pedig itthon maradtam. De minden héten, sőt volt, hogy naponta, futárral küldte a szerelmes leveleket, verseket, amiket hozzám írt.”

A távolság ellenére Csilla és Andy hamar rájöttek, nem tudnak egymás nélkül élni, mondta a nő a magazinnak. 

“Rövidesen követtem őt Amerikába, ahol azután 12, csodálatos évet töltöttünk együtt.”

“12 éven át az életem része volt, ő és Justin is. Hiába nincsenek már, naponta beszélgetek velük. Nagyon fáj a hiányuk. Sajnos, hiába mondják, hogy az idő gyógyítja a sebeket, ez nálam nem jött be.” 

Csilla arról is beszélt, hogy A miniszter félrelép című film szereplőválogatása során ő választotta ki Dobó Katát női főszereplőnek.

“Akkor még nem tudtam, hogy sikerült kiválasztanom az utódomat. Andy akkor már 55 éves volt, dolgozott benne a kapuzárási pánik, elhagyott, Katát választotta. Nagyon fájt a szakítás. Később aztán megbánta, szeretett volna visszajönni hozzám, újra akarta kezdeni. Rádöbbent ugyanis – ahogyan ő mondta –, hogy engem keres Katában, de sajnos nem talált” – mondta Csilla.