Örömhír, Caramel kislánya teljesen kigyógyult a halálos betegségből, így éz ki most a 4 éves csöppség


Örömhír, Caramel kislánya teljesen kigyógyult a halálos betegségből, így éz ki most a 4 éves csöppség


Pokoli, könnyekkel, fájdalommal, mégis reménnyel és boldogsággal teli évet tudhat maga mögött Molnár Ferenc Caramel (37) és családja.

Az énekes tavaly árulta el az Instagram-oldalán, hogy kislányát, Szofit (4) akut limfoid leukémiával diagnosztizálták, majd azonnal megkezdődött a kezelése. A rokonok mellett barátok és rajongók ezrei imádkoztak a gyermekért, és úgy tűnik, kérésük meghallgatásra talált: orvosi engedéllyel Szofi hamarosan visszatérhet az óvodába – tünetmentesnek nyilvánították.

A jövő héten élesben kezdhetjük az ovit, így, egy év után... Ez nagyon fontos pillanat – mondta Caramel felesége, Szilvia könnyes szemmel. – Tudom, hogy ennek örülnünk kellene, de nagyon furcsa érzés. Annyira összeszoktunk az elmúlt egy év alatt.

Mint ismert, a népszerű zenész és családjának élete tavaly tavasszal egyetlen pillanat alatt omlott össze, s hosszú, küzdelmekkel teli időszak kezdődött.

– Hirtelen belezuhantunk minden szülő leglidércesebb rémálmába. Nem tudjuk, miért, hogyan és miért pont velünk történt. Egyelőre felfoghatatlan. Ugyanakkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy a kicsi lányunk, életünk értelme hamarosan meggyógyul – nyilatkozta tavaly Caramel.

 
Azénekes boldog lehet, amit párja közösségi oldala is bizonyít, hiszen az utóbbi időben – hosszú hónapok után – újra osztottak meg fotókat a kislányukról. A küzdelmes év után úgy néz ki, Caramelék végre maguk mögött hagyhatják a fájdalmukat. A kis Szofi már jár édesapja koncertjeire, akárcsak anyukája jógaóráira, nemrégiben pedig egy kis tengerimalacot is kapott, azaz tényleg sokat javulhatott az állapota.