.

3 hete van hátra ennek a kisfiúnak, az édesanyja ezt kéri az emberektől

 


A család előrehozza a karácsonyt.

Nem éri már meg a karácsonyt a 3 éves Ellis Price. A kisfiút egy agresszív agydaganatfajtával diagnosztizálták és közölték a szülőkkel: sajnos nem lehet mit tenni, nincs gyógymód a kicsi számára. Most pedig az is elárulták nekik, hogy Ellisnek már csak kb. 3 hete van hátra.


Édesanyja, Laura Pearman először azt hitte, Ellisnek csak fülgyulladása van, ám tavaly szeptemberben egy CT-vizsgálat rámutatott, sokkal nagyobb a baj. Ellist akkor kétszer is megműtötték, majd sugár- és kemoterápiát is kapott a leeds-i kórházban.

Júliusban egy vizsgálaton azonban megállapították, nem tudták lefékezni a rákot, amely már áttéteket is képzett. A kisfiú haldoklik.


Az anya igyekszik boldoggá tenni Ellis utolsó heteit. Előrehozták a 4. születésnapját is, amelyet szuperhős-tematikában rendeztek meg. Most pedig a karácsony megünneplését tervezik. A közösségi oldalain kérte az asszony, hogy küldjenek minél több karácsonyi képeslapot a kisfiúnak.


„Összetört a családunk. Szinte megsemmisültünk, amikor közölnünk kellett Ellisszel, milyen beteg. De Ellis ugyanaz a kisfiú maradt, mint amilyen a betegség előtt volt, és továbbra is olyan pozitív maradt, amennyire egy 3 éves kisgyerek csak képes.


Ő VESZ RÁ ARRA, HOGY FOLYTASSAM. SZINTE ELKÉPZELHETETLEN, MENNYIRE CSODÁLATOS IS Ő. NEM ADJA FEL. LÁTNI, AHOGY KÜZD, MINDANNYIUNK SZÁMÁRA PÉLDAÉRTÉKŰ”

– mondta az édesanya.Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak