A 22 éves Amanda 15 milliót költött arra, hogy így nézzen ki - most a keblei akadályozzák a sminkelésben


A 22 éves Amanda 15 milliót költött arra, hogy így nézzen ki - most a keblei akadályozzák a sminkelésben



 Minden ember egyformán értékes, és joga van választani, hogy mit kezdjen az életével és testével. Még akkor is, ha rendkívüli megjelenés vagy életmód mellett döntenek, a körülöttük élőknek tiszteletben kell tartaniuk.


Valaki, aki határozottan egyetért ezzel, az Amanda Ahola. A 22 éves finn nő, aki 16 éves kora óta álmodik a plasztikai sebészetről. Valahol útközben a célja élő Barbie babává vált - és most, 6 évvel később, már majdnem ott van.


"A barátaim és a családom elfogadnak. Bár nem feltétlenül értenek engem, vagy miért teszem, ez nem befolyásolja a kapcsolatainkat "- mondja.


A Ladbible médiaóriás nemrég cikket készített Amanda egyedülálló útjáról. Gyerekkora óta Barbie babák és megjelenésük volt minden, amit szeretett volna. Ez a  finn lány 16  évesen kezdett dolgozni, hogy pénzt takarítson meg megálmodott barbiefixációjára. 





Most, 6 évvel később, ez a valódi Barbie már háromszor megnagyobbította a melleit, több mint 30-szor töltette fel az ajkait botoxszal De ezzel még nincs vége; egyénileg készített fűzőt is visel, hogy csökkentse a dereka méretét, ami már így is betegesen vékonynak tűnik



Összesen a 22 éves lány, már több mint 15 milliót költött különféle eljárásokra és kezelésekre. Csak a melle több mint 6 millióba került.




Amanda következő céljai közé tartozik a nagyobb popsi, az új fogak és a keskenyebb derék mellett egy arcplasztika is. "A testem megváltoztatása olyan életet adott, amelyet nagyobb mellek nélkül nem élhettem volna meg - nélkülük teljesen másképp nézne ki az életem." Szeretett és immár masszív állványáról mesél, amely utolsó műtétje után néha akadályba ütközik, amikor sminkel.


A 22 éves Amanda online hírnevet szerzett. Ma több ezer követője van - főleg férfiak -, akik imádják megnézni az új képeket, amelyeket posztol magáról.

"Nagyon szeretem magam, mint ember, és imádom a küllemet. Semmi sem tökéletes, és továbbra is változtatni fogok a dolgokon - mondta Amanda.

Mit gondolsz? Amanda helyesen cselekszik, ha követi az álmát, vagy veszélybe sodorja az életét?

Nyugodtan ossza meg véleményét tisztelettel a Facebook megjegyzés rovatában!