Amikor egy férfi figyelmen kívül hagy egy nőt, csak azt tanítja neki, hogyan kell nélküle élni


Amikor egy férfi figyelmen kívül hagy egy nőt, csak azt tanítja neki, hogyan kell nélküle élni



 Létezik egy mítosz, ami szerint minél elérhetetlenebbnek tűnik egy férfi, annál inkább vágynak rá a Nők..Sok férfi még mindig hamisan úgy véli, hogy ha úgy viselkedik, mintha nem törődne egy nővel, az elérné a kívánt eredményt. 


Azt gondolják,hogy egy nő figyelmen kívül hagyásával arra késztetik, hogy inkább üldözze őket. Hogy szerelmes lesz beléjük, sőt megszállottja lesz, és mindent megtesz érte. Néhány férfi még azt gondolja, hogy ha rosszul bánik a nővel, akkor az még több szeretetet és figyelmet ad majd neki.


Nos, sok férfi megfeledkezik arról a tényről, hogy ezek a manipulációs technikák csak tapasztalatlan lányokkal működhetnek, és soha nem valódi nőkkel!

Egy igazi nő tudja, mit akar. Ha készen állsz arra, hogy őszinte legyél vele, hogy szeresd és a megfelelő módon bánj vele, akkor ő is ezt fogja tenni érted. Másrészt, ha észreveszi, hogy nem vagy őszinte, hogy játékokat játszol és nem gondolod komolyan őt - akkor elfordul tőled anélkül, hogy visszafordulna.

Mert tudja, hogy amikor igazán szeretsz valakit, nem hagyhatod figyelmen kívül. Amikor szeretsz valakit, nem tarthatod vissza szeretetedet és vonzalmadat, mert az annyira kontraproduktív. Egy igazi nő szereti, ha állandóan szeretik, dédelgetik és elárasztják figyelemmel. Biztos akar lenni abban, hogy visszafelé is mködik ez a dolog, és mindig számíthat rád. Ha nem azt adod neki, amire szüksége van, akkor elhagy. Egyszerű a dolog.


Sok férfi úgy gondolja, hogy a párkapcsolatban az a legjobb, ha nem fedik fel valódi érzéseiket a partnerük előtt. Elfelejtik, hogy minden sikeres kapcsolat alapja az őszinteség. Az igazi nők pedig mindennél jobban becsülik az őszinteséget. Tudják, hogy soha nem lehet igazi bensőséges kapcsolatuk egy tisztességtelen partnerrel. Azt akarják, hogy partnerük valóban nyitott, őszinte és kiszolgáltatott legyen vele. Meg akarják ismerni a lelke mélységét.


Tehát, férfiak, ha azt szeretnénk, hogy egy igazi nő legyen mellettetek, kapcsoljuk ki a mobiltelefonunkat, amikor vele vagyunk, és csak rá koncentráljunk. Legyél gondoskodó, szeretetteljes és figyelmes. Mindig, mindig tisztelettel bánj vele.