Erre az autóra esett rá a 10. emeletről kiugró Adrián..Egy haja szála sem görbült csodával határos módon


Erre az autóra esett rá a 10. emeletről kiugró Adrián..Egy haja szála sem görbült csodával határos módon



Csodával határos módon törések nélkül, kisebb agyrázkódással élte túl a 35 méteres zuhanást Adrián, aki szerelmi bánatában vetette magát a mélybe egy celldömölki panelház tetejéről. Volt barátnője szemtanúja volt az esetnek.

Hihetetlenül szerencsés eset zaklatta fel a Vas megyei Celldömölköt. Egy helybéli fiú, a 21 éves Adrián úgy döntött szerda kora délután, hogy véget vet az életének. A tűzlépcsőn felment a város egyik legmagasabb épülete, a Sági utcai tízemeletes panel tetejére, majd 35 méteres magasságból a mélybe vetette magát.


Óriási csattanást hallottak a lakók


A fiatalnak hihetetlen szerencséje volt. A 35 méteres zuhanás közben egy fára esett, onnan pedig a ház előtt parkoló egyetlen autó tetejére. A srácnak óriási mázlija volt: a Mazda környékén nem állt más jármű. Ha nem arra pottyan, biztos, hogy az aszfaltra esik, és meghal.

– Nem hittem a szememnek, amikor az ablakból láttam, hogy esik le egy ember odafentről. Óriási csattanást hallottam. Többen is azonnal lerohantunk, és


BIZTOSAK VOLTUNK BENNE, HOGY SZÖRNYETHALT AZ ILLETŐ – mondja a házban, a második emeleten lakó Bárdossy József.


– Már valaki hívta korábban a mentőket, percekkel később pedig a mentőhelikopter is leszállt az utcában.


KÉRDEZTEM TŐLE, HOGY JÓL VAN-E, AMIRE IGENNEL VÁLASZOLT.

Hihetetlen, hogy magánál volt! Mozgatta a lábait, a karjait, nem hittem a szememnek. Szombathelyre szállították kórházba, de elvileg kutya baja – csodálkozik József, ahogy a szintén házban lakó Zsuzsanna is, akit teljesen feldúltak a történtek.



Nem nyugodott bele a fiatal a szakításba

– Igazi csoda, hogy túlélte, 35 métert zuhant. Teljesen felzaklatott a dolog. Itt zokogott mellette a volt barátnője, aki teljesen összeomlott, meg sem tudott szólalni. Hassal esett a fiú a fára, onnan pedig háttal csapódott be a Mazdába. A tulajdonos nyilván most nagyon bosszús, mert nem fog fizetni semmit a biztosító. Az egész autó ripityára tört, totálkáros lett. A hátsó szélvédő darabjai még most is ott vannak a parkolóban, noha az autót már elszállították – teszi hozzá Zsuzsa.


ADRIÁN TETTE MÖGÖTT MINDENKI SZERELMI BÁNATOT SEJT.

Egy 18 éves helybéli lánnyal, Dorinával járt, aki szakított vele, ő azonban ebbe nem tudott belenyugodni. A he­lyiek arról meséltek: Adrián nem tudta feldolgozni szerelme elvesztését, ezért folyamatosan üzengetett neki. Az öngyilkossági kísérlete előtt is felhívta a fiatal lányt, vélhetően ezért érkezett Dorina is a helyszínre. Egy, a családot jól ismerő nő szerint a fiú azt mondta neki „Mindjárt ugrok, még hallani fogtok rólam!”


A szülők: Ez a második születésnapja


A Borsnak sikerült elérnie Dorina édesanyját. Nyilatkozni nem akart, annyit azonban elmondott, hogy a lányát nagyon megviselték a történtek, de a körülményekhez képest jól van.


Munkatársaink megkeresték Adrián családját is, ők éppen fiukat próbálták meglátogatni a kórházban, de erre most a koronavírus miatt nem volt rá lehetőségük.


– Telefonon tudtunk vele be­szélni.


A KÖRÜLMÉNYEKHEZ KÉPEST SEMMI BAJA, JÓ A KEDVE, JÓL ÉRZI MAGÁT.


Ez lesz a második születésnapja. Már ki is rakott magáról egy fotót a Facebookra, amin épp a kórházi ágyon fekszik, mosolyog. Sokan aggódnak érte. Még nem tudjuk, hogy mikor jöhet haza, de holnap már átkerül a sürgősségiről egy másik osztályra – újságolja az édesanya, Zsuzsanna.


– Több mint két éve jártak a kislánnyal, néhány hete szakítottak csak. A fiam sosem élt semmiféle tudatmódosító szerrel, és azt sem tudom elképzelni, hogy zaklatta volna a lányt. Ettől függetlenül hihetetlen, hogy megpróbálta magától eldobni az életét. Az biztos, hogy hazahozzuk a családi otthonba, hogy nyugalomban tudja összeszedni magát – teszi hozzá.