Ma valaki ezt a levelet hagyta LL Junior kisfiának sírhelyén..Elolvasás után mindent érteni fogsz


Ma valaki ezt a levelet hagyta LL Junior kisfiának sírhelyén..Elolvasás után mindent érteni fogsz



Élete legszomorúbb napjára ébredhetett L.L. Junior és exe, Hopp Csilla. Ma 1 éve veszítették el az akkor 3 éves kisfiukat, Dávidkát. Bár a szülők nagy feladat előtt állnak, hiszen Lacika első évnyitójára készülnek, szívükben óriási az űr elveszített kisfiuk hiánya miatt. A rajongók sem felejtették el a történteket, egy levelet hagytak a tragédia helyszínén.
   

Napra pontosan egy évvel ezelőtt délután 6 órakor szörnyű tragédia érte L.L. Juniort és exét, Hopp Csillát. Egy átlagos szombati nap volt, ami csodálatosan indult, a fiatal családapa egy vidéki koncertjére készült, eközben fiai édesanyja a közös gyerekeikkel és az egyik barátnőjével egy nyárbúcsúztató mulatságon vettek részt Zuglóban. Csilláék már hazafelé tartottak, amikor az édesanya legrosszabb rémálma hirtelen valóssággá vált. A szeme láttára gázolta el a zebrán egy szabályosan közlekedő autós a kisebbik fiát, Dávidkát. A kisfiú több métert repült, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy bár a segítség gyorsan megérkezett, az életét már nem tudták megmenteni.


A tragikus dátum örökre beleégett nemcsak a gyászoló szülők, hanem az emberek emlékezetébe is. Nemcsak a család, a barátok, hanem ismeretlenek is ellátogatnak a tragédia helyszínére, ahová plüssállatokat és apró ajándékokat helyeznek el, így emlékeznek a borzasztóan fiatalon elhunyt Dávidkára.

A ripost újra ellátogatott a baleset helyszínére, ahol a szeszélyes időjárás mostanra kicsit megtépázta az apró ajándékokat, de egy papírra írt üzenet odakerült a tragédia helyszínére. „Az angyalok vigyázzanak rád, Dávidka. Kívánom, hogy a szüleid együtt maradjanak a bátyád, Lacika miatt„ – olvasható a kézzel írt levélben.