Magával vitte a halálba a 2 éves gyermekét - nem bírta elviselni, hogy elhagyta őt a szerelme


Magával vitte a halálba a 2 éves gyermekét - nem bírta elviselni, hogy elhagyta őt a szerelme



Nem bírta elfogadni a fiatal nő, hogy szakítottak szerelmével. Depressziós segélykiálltásaira nem figyelt fel a családja.

 Egy 19 éves fiatal anyuka megölte magát és kisfiát, miután szakított gyermeke apjával. A fodrásznak tanuló Kia Russel kisfia, Kamari Russel csupán két évet élhetett. Anya és fia holttestére felakasztva találtak rá ipswichi otthonukban.


A fiatal nő édesapja bukkant rájuk. A gyászoló férfi elárulta a hatóságnak: két vagy három héttel korábban szakított lánya Carnell Dinesszel. Hozzátette Kim és Carnell jó párt alkottak. Sokáig küzdöttek azért, hogy kapcsolatukat megmentsék, annak ellenére, hogy nehéz körülmények között éltek és viharos volt a viszonyuk.


„Nagyon fiatalok voltak, ráadásul a kisgyerek sem könnyítette meg a mindennapjaikat. A családjaik mindenben támogatták őket, de úgy látszik ez sem volt elég” – mondta a gyászoló apa egyben nagyapa.


A halottkém jelentése szerint Kamari és Kim halálát fulladás okozta. A kisfiút édesanyja kötötte fel, majd magával is végzett – írja a The Sun.


Kim nehezen tudott beszélni az érzéseiről és a szakítás után mély depresszióba esett, amit elég jól elrejtett mások elől. A családja ugyanis nem vette észre, hogy milyen drasztikus módon elhagyta az életkedve a tinédzser anyukát, aki már korábban is átélt hasonlót. 2018-ban visszautasította, hogy tanácsadásra járjon, de vállalta az antidepresszáns szedését.



Édesanyja szerint lánya leállt a tabletták szedésével, aminek súlyos mellékhatásai is lehettek. Ezt erősíti meg Carnellállítása is, aki szerint Kim megmutatta neki az összevagdosott csuklóját és bevallotta neki, hogy véget akar vetni az életének.


„Nem hittem volna, hogy tényleg megteszi, azt hittem, hogy csak nehéz időszakban van, amin majd túllendül” – árulta el Carnell.