.

Második rész, újra jön napi szinten az Operatív TörzsAz online sajtótájékoztató meghívóját péntek este kaptuk meg. Kérdést feltenni csak írásban lehet.

Müller Cecília országos tisztifőorvos (k) beszél a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs utolsó alkalommal megtartott online sajtótájékoztatóján 2020. június 17-én. Mellette Kiss Róbert rendőr alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa (b) és Gál Kristóf rendőr alezredes, az Országos Rendõr-főkapitányság (ORFK) szóvivője. Müller Cecília közölte, hogy mindössze egy új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában. Az adatok továbbra is kedvezőek, a gyógyultak száma 2547, ez a háromszorosa az aktív fertőzöttek számának. A 964 aktív fertőzött közül 210 ember van kórházban, 16-an szorulnak gépi lélegeztetésre. Az elmúlt 24 órában két idős, krónikus betegségben szenvedő ember halt meg.

Müller Cecília országos tisztifőorvos (k) beszél a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs utolsó alkalommal megtartott online sajtótájékoztatóján 2020. június 17-én. Mellette Kiss Róbert rendőr alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa (b) és Gál Kristóf rendőr alezredes, az Országos Rendõr-főkapitányság (ORFK) szóvivője. Müller Cecília közölte, hogy mindössze egy új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában.

Az adatok továbbra is kedvezőek, a gyógyultak száma 2547, ez a háromszorosa az aktív fertőzöttek számának. A 964 aktív fertőzött közül 210 ember van kórházban, 16-an szorulnak gépi lélegeztetésre. Az elmúlt 24 órában két idős, krónikus betegségben szenvedő ember halt meg.

A Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs utoljára június 17-én tájékoztatta a közvéleményt a járványügyi intézkedésekről. A péntek esti meghívóból nem derül ki, hogy milyen gyakorisággal rendezik meg az online sajtótájékoztatót. A járvány első hulláma idején mindennap 11 órakor jelentkezett a testület.

KAPCSOLÓDÓ

Müller Cecília: Nincs sok új szabály, de azokat be kell tartani

Müller Cecília: Nincs sok új szabály, de azokat be kell tartani

Az országos tisztifőorvos pontról pontra részletezte, hogy a szabályok betartásánál mire kell odafigyelni.

Magyarország jelenleg a 83. legfertőzöttebb hely a világon. Lakosságszám-arányosan, Franciaország után, hazánkban tombol leginkább a koronavírus az Európai Unióban. Itthon az elmúlt 24 órában 942 új esetet regisztráltak, hat beteg hunyt el, az aktív fertőzöttek száma pedig 11 202-nél jár. 


Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak