Megoldódott a kis Szathmáry Niki rejtélyes ügye? 22 éve történt a szörnyűség


Megoldódott a kis Szathmáry Niki rejtélyes ügye? 22 éve történt a szörnyűség



Immár 22 éve, 1998. január 14-én az akkor hét és fél éves gyulai kislány, Szathmáry Nikolett nem ért haza néptáncóráról. Utoljára egy helyi gyermekorvos látta, aki a boltig kísérte, majd onnan a kislány egyedül indult haza.

Az eset után rettentő sok látó, médium, jós kereste fel a családot, akik egyöntetűen egyetértettek abban, hogy a kislány él, csak másik országban rejtegetik.


Három évvel az eltűnése után, 2001. február 20-án a Csabai út melletti csatornaparton nádvágók találták meg Nikolett földi maradványait egy zsákban. A gyilkosa azóta is szabadlábon van, és Kiss Kató szerint a mai napig él ezzel a szörnyű titokkal.

Kiss Kató jelenleg Magyarország elsőszámú médiuma, előadásain több mint 4000 ember vett részt az elmúlt egy évben. Képességeinek köszönhetően az elhunyt szerettek üzenetét közvetíti a még élő hozzátartozóknak.


KATÓ SZEGEDI ELŐADÁSÁN TALÁLKOZOTT NIKI ÉDESANYJÁVAL, EDITTEL, ÉS INNEN INDULT AZ ÜZENETEK HADA, AMIT KATÓ A CSALÁDNÁL TETT LÁTOGATÁSA SORÁN ÁT IS ADOTT.

A Kató által átadott üzenetek, amik segíthetik a nyomozást:


– Az elkövető ebben az időben (1998) 30-40 év közötti.


– Az elkövető ismerte Nikit, a nevén szólította amikor felvette autójával.


– Az elkövetőnek krémszínű Skoda Favorit gépjárműve volt ebben az időben.


– Az elkövető iskolához, oktatáshoz köthető személy.


– Az elkövető ekkor nőtlen, egyedül él, a Csabai út melletti emlékhelytől 5-8 percre található a háza, „K” betűvel kezdődő utcában.


– A bűncselekmény idejében az elkövető házában zöldre festett asztal, az asztalon a „Zabhegyező” című könyv találhat