Miközben Boros Lajos éhenhal, mert nincs pénze, Bochkornak havi több milliót adnak a bohóckodásáért


Miközben Boros Lajos éhenhal, mert nincs pénze, Bochkornak havi több milliót adnak a bohóckodásáért



 Kívánsága szerint vadonatúj stúdiót kap, olyat, amilyen Howard Sternnek is van.

 A hazai rádiózás történetének legmagasabb díjazását tudhatja magáénak Bochkor Gábor (56). A Blikk megtudta, hogy havi többmilliós fizetéssel csábította magához a Retro Rádió a fenegyereket, akit másfél év kihagyás után próbálnak mindennel elkényeztetni új munkahelyén.

A kedvéért felújították a stúdiót, kamerákat szereltek be, hogy a rajongók ne csak a hangját hallják, élőben is követhessék a műsort az interneten. Sőt, arra is ígéretet kapott, hogy olyan új stúdiója lesz, mint az amerikai rádiós csillagnak, Howard Sternnek (66). Apróságnak tűnhet, de saját parkolót is kapott, ami után más kollégák csak sóvároghatnak.

– Hatalmas küzdelem ment Bochiért, a tulajdonosnak semmi sem volt drága, hogy a maga csapatában tudhassa a magyar rádiózás legnagyobb alakját. Hosszas tárgyalások folytak, és a nullákkal sem voltak szívbajosak. Még sosem keresett ezelőtt ilyen jól senki itthon ebben a szakmában műsorvezetőként – tudta meg a Blikk egy, a neve elhallgatását kérő, a rádiós szakmát és Bochkor Gábort is jól ismerő informátortól, aki szerint minden kérésének próbálnak eleget tenni, hogy olajozottan menjen a közös munka.