Nagyon kiakadt egy magyar Nővér és kiosztotta a brigádot : " Rakják vissza az ellopott pénzeket vagy mondjanak le végre..."


Nagyon kiakadt egy magyar Nővér és kiosztotta a brigádot : " Rakják vissza az ellopott pénzeket vagy mondjanak le végre..."



Szrudar Anikó Rajághné dühöng:

 Tisztelt Urak odafent! Elég a személyzet ? Akkor miért rendelik át a kollégàkat másik kórházban. Eddig se voltunk elegen. Hogy gondolják ,hogy a maradék intenzíves nővérgárda eltud látni egyszerre 5-6 lélegeztetett beteget. Van fogalmuk milyen etikátlan ilyen felelőséget akasztani az amúgy is kizsigerelt,fáradt nővérekre,orvosokra. Évek óta erről beszéltünk. Önök megse hallottak minket. Most pedig tőlünk várják a csodát Önök a családtagok a hozzátartozók. 

Éhbérért dolgoztunk évek óta, rengetegen több állásba. Ideje lenne elgondolkodni,megfizetni,megbecsülni a maradék állományt. Több kollèga felmondott tavasz óta,most a többi is tervezi. Önök meg nap mint nap hazudnak az emberek arcába. Herdálják a pénz, miközben az egészségügy romokban hever. Én úgy gondolom rendezzék ezt az áldatlan helyzetet. Rakják vissza az ellopot pénzeket vagy mondjanak le végre. Mielött a magyar emberek nagyrészét veszélybe sodorják. Egy elkeseredett ápolónő. Hollandiában ílyen egy kórház! Ja és van benne megbecsült személyzet. Ahol a magyar nővéreket tudásuk miatt tárt karokkal várják.