Sportpályán találták meg az angyalarcú kislány holttestét..Fogalmuk sincs, hogy kihez tartozik a gyermek, senki nem jelentette be az eltűnését


Sportpályán találták meg az angyalarcú kislány holttestét..Fogalmuk sincs, hogy kihez tartozik a gyermek, senki nem jelentette be az eltűnését



A gyermek holttestére egy kutyát sétáltató férfi figyelt fel, aki azonnal riasztotta a rendőrséget.

Egy év telt el azóta, hogy egy kisgyermek holttestét megtalálták a delawarei softball-pálya közelében, de a hatóság emberei még mindig reménykednek benne, hogy sikerül beazonosítani, gyilkosával együtt.

„Megmondták 40 százalék az esély, hogy életben maradok” – Angliában élő magyar ápoló fertőződött meg a koronavírussal

A nyomozókat még tavaly szeptember 15-én riasztották a sportpályához, amivel szemközt a Smyrna Középiskola található. Egy kutyát sétáltató embernek tűnt fel a gyermek holtteste.


„Vannak bizonyos bizonyítékok a bűncselekmény helyszínén és a közelében, ezért vontuk be az állami marsall hivatalt is a nyomozásba” – nyilatkozta Cpl. Brian M. Donner a CrimeOnline-nak.

A gyermek maradványait a softballpálya ütőketrecei közelében találták, a Duck Creek-tó partján. A nyomozók akkor azt mondták, hogy valaki megpróbálta elrejteni a kislány testét, akinek a Baby Elle becenevet adták.

A halottkém jelentése szerint akkor már több hete halott volt a kicsi. S mivel egyetlen adatbázisban sem találtak rá hasonló kinézetű eltűnt kislányra, így még mindig rejtély övezi a történetét.