.

Szerelmeskedés után a férjem felháborító dolgot kért tőlem..A mai napig nem térek észhez, 40 év házasság után, EZT érdemlem?Bármit megtennék érte, de ezt szerintem nincs joga elvárnia tőlem.

Eddig abban a tudatban éltem, hogy boldog házasok vagyunk a férjemmel, és minden rendben van közöttünk. Már hat éve vagyunk egy pár, és bízok az őszinteségben és a szeretetben, ami összeköt minket, de az elmúlt hetekben kiderült valami, ami teljesen összetört.

Egyszer csak a férjem egy szeretkezés után arról kezdett beszélni, hogy milyen vonzóak a nagy mellek a számára. Ez rosszul esett, mert nekem viszonylag kis melleim vannak. Egész életemben így éltem, és soha nem is zavart engem, de most, hogy tudom, hogy mire vágyik a párom, úgy érzem, hogy nem vagyok elég jó.

Nem tudom, hogy mindig így gondolkozott-e, vagy csak most jött nála előtérbe ez a dolog, de arról győzköd, hogy tetessek be implantátumot. Én viszont nem akarom megműttetni magamat, és az ezzel járó fájdalom sem hiányzik.

Őt az is nagyon bosszantja, hogy kopaszodik, és folyamatosan erről beszél. Azt mondta, hogy átmegy egy hajbeültetésen cserébe az én mellnagyobbításomért. Hiába mondom neki, hogy engem nem zavar, hogy hullik a haja, és szerintem így is jól néz ki.

Most fogalmam sincs, hogy mit tegyek. Fel vagyok háborodva, és megbántva érzem magam, de azt sem tudom, hogy jogos-e a felháborodásom? Csak annyit tudok, hogy én eddig jól éreztem magamat, úgy, ahogy voltam, és hogy ennek vége!

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak