Szerinted melyik pár a legboldogabb? Eláruljuk, hogy miért nem találtad el!


Szerinted melyik pár a legboldogabb? Eláruljuk, hogy miért nem találtad el!



Hallottál már a haptikus kommunikáció fogalmáról? Ez a nem verbális kommunikáció egyik ága, amely az érintésen alapul. 


Válaszd ki azt a párt, aki szerinted a legboldogabb – Balról jobbra haladj, az első balról az 1-es, utána a 2-es és így tovább.

A pszichológusok sokat tanulmányozzák ezt a területet, és a szakértők szerint sokat elárulhat egy párról, hogy viselkednek egymás társaságában, például séta közben.


Hihetetlennek tűnik, nem igaz? Összeállítottunk egy szokatlan tesztet, amely sokat elárulhat a kapcsolatodról. Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod azt a párt, amelyik szerinted a legboldogabb.

Ha az első párt választottad


Büszke vagy arra a férfira, aki melletted van, és azt akarod, hogy ezt az egész világ megtudja. Független nő vagy, csak az érdekel, hogy érzitek magatokat a pároddal, hidegen hagy, hogy mások mit gondolnak. A társad olyan férfi, aki teljes mértékben elkötelezi magát melletted. Hihetetlenül nagyra értékeli kettőtök kapcsolatát, ezért mindig azon dolgozik, hogy minden tökéletes legyen. Mindig őszinték és nyitottak vagytok egymással szemben, ez jellemzi a kapcsolatotokat.


Ha a második párt választottad


Minden sikeres férfi mögött áll egy nagyszerű nő, tartja a mondás, és ez tökéletesen jellemzi a ti kapcsolatotokat. Olyan típusú nő vagy, aki mindig odafigyel a fontos dolgokra, és soha nem hagyja magára a férfit a nehéz pillanatokban. Segítesz neki azokra a problémákra összpontosítani, amiket mindenképpen meg kell oldanotok. Veled az oldalán, sokkal könnyebben néz szembe az akadályokkal, mert elképesztően sok erőt adsz neki.


Ha a harmadik párt választottad


A ti kapcsolatotokban a férfié a vezető szerep, ő irányít a kapcsolatban. Felelősségteljes, kissé talán heves alkat, de te mindig lecsillapítod a nyugodt, békés természeteddel. A ti kapcsolatotokban jellemzően ő gondoskodik mindkettőtökről, te pedig fenntartod az egyensúlyt és a harmóniát.


Ha a negyedik párt választottad

Ez a bizalmas és intim ölelés arról árulkodik, hogy a férfi mindentől meg akarja óvni a nőt, mellette akar lenni minden nehézségben, és támogatni akarja őt. Az emberek általában csodálnak benneteket, mert lerí rólatok, hogy kölcsönösen tisztelitek egymást, és megbíztok egymásban, és ez a két tulajdonság valóban irigylésre méltóvá teszi a kapcsolatotokat. 

Ha az ötödik párt választottad

Harmonikus kapcsolatban éltek, és mindenben támogatjátok egymást. Minden együtt töltött percet élveztek. Legyen szó akár egy kellemes sétáról vagy kirándulásról, vagy akár csak közös tévézésről, ti mindig élvezitek egymás társaságát. Csodálatosan összeilletek.

Ha a hatodik párt választottad

Nem vagytok olyan emberek, akik nyilvánosan kifejezik az érzéseiket. Kölcsönösen tisztelitek egymás vágyait, véleményeit és érdeklődési köreit. Lehet, hogy nem mutatjátok ki az utcán, vagy a közösségi oldalakon, de amikor magatok vagytok, igazán romantikus párost alkottok, szeretitek és értékelitek egymást.

Ha a hetedik párt választottad

Biztosan számtalan nagyszerű közös képetek van. Nem szégyellitek kimutatni az érzéseiteket a nyilvánosság előtt. Minden barátotok tökéletes párnak tart benneteket. Számos közös érdeklődési körötök van, ezért soha nem fogtok unatkozni egymás mellett.