5 testrész amit soha nem szabadna tetováltatni. Azt is eláruljuk, hogy miért


5 testrész amit soha nem szabadna tetováltatni. Azt is eláruljuk, hogy miért



A tetoválás egy nagyon népszerű önkifejező művészet, amellyel az ember úgy mutathatja meg az ő nézetét, vagy gondolatait, hogy egyetlen szót sem kell szólnia. Az emer, ha ránéz egy másik emberre, és látja a tetoválását, már tud belőle küvetkeztetéseket levonni, és ez csodálatos. Illa berek nádak erek, a tetováltak, jó emberek..


Van 7 olyan testrész, amit az orvosok szerintm nem szabadna tetováltatni, és azt is elárulják, hogy miért : 


1, Könyök


A szakemberek szerint nagyon vékony a bőr a könyökön, egyrészt könnyedén okozhat nagyon nagy fájdalmat, másrészről a vékony bőr hamarabb, és egyszerűbben kiszáradhat, így a tetoválás teljesen elvesztheti a színét, és fakóvá válhat. Ezért nem tanácsolják, hogy oda varrasson az aki tetováltatni akar.


2, Hónalj



Elviselhetetlen fájdalmat okozhat a hónalj tetoválás, ezért azt semmilyen körülmények között nem tanácsolják senkinek


3,Térdhajlat



A térd mögötti terület nagyon érzékeny és sok idegvégződéssel rendelkezik. Minden alkalommal, amikor kopogás és ütés történik (ez a tetováló művész terminológiája, amely leírja a kézimunkájukat), rendkívül kényelmetlenül érezheti magát.


4, Tenyér, és ujjak 



Igen, ezek a tetoválás népszerű helyei, de a szakértők szerint nem ajánlott tetoválás a kezén és az ujján, mert ez egy nyitott terület, és a napsugárzás nagyban befolyásolja a tetoválást, ezért gyorsan elhalványul. Ezenkívül az ujjak oldalán lévő tetoválások gyakran elhalványulnak, amint meggyógyulnak.


5, A keblek alatti rész


Határozottan fantasztikusan néz ki, de a bordaketrec tetoválásának fájdalma rendkívül nagy. A hónalj után a második helyen áll. Ezenkívül a gyógyulási folyamat hosszabb ideig tarthat a nők számára, ha továbbra is melltartót kell viselniük, és a bőrük folyamatosan irritálódik.