Belebetegedett a kislánya elvesztésébe Szandra édesapja, és belehalt a fájdalomba


Belebetegedett a kislánya elvesztésébe Szandra édesapja, és belehalt a fájdalomba


Mint arról a Bors korábban már beszámolt, tavaly nyáron brutális módon végzett szerelmével Zámbó Sándor, aki cipőfűzőjével fojtotta meg fiatal szerelmét, Szandrát.

A bíróság ítélete szerint Sándor 20 év fegyházat kapott, amibe a lány családja képtelen volt beletörődni, szerintük gyenge ítélet született.

SZANDRA ÉDESAPJA AZÓTA MINDEN EGYES NAP OLYANNYIRA KÜZDÖTT LÁNYA HIÁNYÁVAL, HOGY BELEBETEGEDETT.

– Szandra halála óta apunak egyetlen boldog pillanata sem volt – nyilatkozta a Blikknek a megölt lány testvére, Bertalan.

Bocsánatot kért Sándor, a cipőfűzős gyilkos

– Nem tudta felfogni, hogyan volt képes Sándor ekkora kegyetlenségre. Állandóan az járt a fejében, hogy Szandra mennyit szenvedhetett, mielőtt meghalt. Apu szívével már korábban is gondok voltak, de a tragédia után a tünetei erősödtek. Nemrégiben operálni kellett. Itthon lábadozott, amikor nagyon rosszul lett, rohantunk vele a kórházba, az orvosig azonban már nem jutottunk el, a lift előtt megállt a szíve. Édesanyámmal biztosak vagyunk benne, hogy ez nem történt volna meg, ha Szandra még élne. Aput a bánat vitte el, ez teljesen egyértelmű. Idáig csak könyvekben olvastam ilyet, de most magam is megtapasztaltam, megszakadhat a bánattól a szív. Sajnos vele ez történt – mondta megtörten a férfi.