.

Ő az a két éves Adam, aki megfulladt a bölcsis kiránduláson.Ez a gyönyörű barna szempár már soha többet nem tekinthet kíváncsian a nagyvilágra. A kétéves kisfiú egy bölcsődei kirándulás során fulladt vízbe, a szülők képtelenek felfogni a történteket.


A németországi Magdeburgban élő családot hatalmas veszteség érte az elmúlt napokban. A kétéves Adam kirándulni ment egy délelőttön 15 bölcsődés társával és három dajkával. A csoport a közeli tóhoz látogatott, ahonnan ebédidőben indultak volna vissza. A létszámellenőrzéskor azonban jött a szörnyű felismerés: A kis Adamot sehol nem találták. A dajkák azonnal értesítették a rendőrséget és a szülőket. Az édesapát a felesége hívta fel, hogy azonnal menjen haza a munkából.

Azt hittem, hogy a fiam valami rosszat tett. Bárcsak így lett volna. De a rendőrök Adam párnájáért és takarójáért jöttek, hogy az alapján tudják keresni a rendőrkutyák...


- nyilatkozta a német Bild című napilapnak a gyászoló apa. Másfél órával később a tóban megtalálták az élettelen gyermek testét. Azonnal megkezdték az újraélesztési kísérletet, mentőhelikopterrel még a közeli kórházba is elszállították, de sajnos már minden segítség túl későn érkezett. Az orvosok már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A kétéves Adam belefulladt egy tóba.

Nem értem, hogy ilyen kisgyermekekkel miért kell ilyen helyre menni. Ezt sosem engedélyezném. Fel fogom jelenteni a bölcsődét. A nejem teljesen összetört. Az idősebbik fiam egyfolytában az öccse nevét ordibálja. Az, ami a fiammal megtörtént, bárkivel megtörténhetett volna...

- mondta elcsukló hangon a szülő. A három dajkát azonnali hatállyal rendkívüli szabadságra küldték. A rendőrség pedig gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék