Sztárok, akik eltitkolták, hogy halálos betegek..Csak a halálukkor szembesültek az igazsággal a rajongók


Sztárok, akik eltitkolták, hogy halálos betegek..Csak a halálukkor szembesültek az igazsággal a rajongók





David Bowie

David Bowie 2016-os halála szabályosan sokkolta a film-, és zenevilágot világszerte, arról nem beszélve, mit éreztek a fanok, akik mit sem sejtettek kedvencük rák ellen vívott harcáról. A legenda 18 hónapon át küzdött hősiesen, ám végül sajnos a betegség győzött. Bowie maga határozott úgy, hogy nem tudatja a nyilvánossággal állapotát, csendben és békében szeretett volna elmenni.


Steve Jobs

Steve Jobs halála mindenkit lesújtott és nagyon meg is lepett 2011-ben, ugyanis az Apple ügyvezetője szinte senkinek nem árulta el, hogy két évtizeden keresztül küzdött a hasnyálmirigyrákkal. A zseni üzletember nem volt egyedül utolsó óráiban, mellette voltak a testvérei, a gyerekei és szerelme is. Kaliforniában október 16-a azóta úgy szerepel a könyvekben, mint Steve Jobs Day, vagyis Steve Jobs napja. A netezők azóta is őrzik emlékét, gyakran kerülnek elő híres mondásai.



Freddie Mercury

A Queen nagyszerű énekese, Freddie Mercury AIDS-ben szenvedett, a nyolcvanas években sajnos még nagyon keveset tudtak a betegségről, így nagyon könnyen terjedt. A sztár nem volt hajlandó elárulni a világnak, min megy keresztül, csak a szerettei és zenésztársai tudták, hogy hamarosan itt a vége. Freddie Mercury azóta is legenda, rajongói soha nem fogják elfelejteni. Utolsó otthonának kerítéséből a fanok emlékművet alakítottak ki.



Alan Rickman

Mindenkit sokkolt a hír, amikor 2016 januárjában kiderült, meghalt a Harry Potter sztárja, Piton professzor, vagyis Aalan Rickman. A színészlegenda nem akarta, hogy az egész világ tudjon a rákkal vívott harcáról, inkább csendben ment el. Utolsó óráiban mellette volt felesége, akivel szinte még gyerekként szerettek egymásba.

„Nincsenek szavak arra, mennyire sokkolt és lesújtott a hír, amit most hallottam, hogy Alan Rickman meghalt” – írta Twitteren akkor a Harry Potter írónője, J. K. Rowling.