2 millióért hirdette meg a jófogáson az újszülött gyermekét egy " Anya ". A rendőrök órákon belül lekapcsoltákKétmilliót kért a gyerekért

Letartóztattak egy 24 éves nőt, miután megpróbálta eladni újszülött fiát a feketepiacon 4900 fontért, az az közel kétmillió forintért. Az angliai jófogáson hirdette meg, azt hitte nem bukik le.


Interneten árulta gyerekét

A nő az interneten próbálta eladni az újszülöttet, és nem törődött azzal sem, hogy a gyerek akár emberkereskedőkhöz is kerülhet. Azt mondta, hogy azért tette, mert az anyja gondozása miatt pénzre volt szüksége. A rendőrség őrizetbe vette a nőt. Valentina Makukha azzal dicsekedett, hogy több babát is el tud adni az interneten.

Több gyereket is tud szerezni

„Ismerek egy orvost, aki segíthet gyereket találni. Az anyák “dokumentum nélkül szülnek, és a babák nem fognak hiányozni” – mondta egy olyan embernek, akiről azt gondolta, hogy “vásárló” lehet. A 24 éves Valentina Makukha öt évig terjedő börtönbüntetésre számíthat tettéért – írja a Mirror.

15 millió forint egy gyerek

Ukrajna nagy előnye a gyermeket akaró szülők számára, hogy olcsó. Nagyjából 15 millió forintot kell fizetni a béranyaságért, amelyet az ukrán klinikák minőségi, magas színvonalú szolgáltatásként reklámoznak.

A béranya az összeg kis részét kapja

A béranyáknak aztán természetesen ennek az összegnek már csak egy kis része jut, még akkor is, ha nincs probléma a kifizetéssel, márpedig időnként ez is előfordul. A bérüket a klinikákon kívül közvetítők is megsarcolják, de sokaknak még így is megéri.