Balázs Fecó felesége azt kéri, hogy most imádkozzunk a férje életéért


Balázs Fecó felesége azt kéri, hogy most imádkozzunk a férje életéért



Rajongói és tisztelői egy emberként szorítanak érte és az ima erejével igyekeznek segíteni neki a gyógyulásban.

Rengeteg lakásban szól mostanában Balázs Fecó emblematikus dala, melynek refrénje most különös jelentőséggel bír, hiszen óriási szükség van arra, hogy ha csak lélekben is, de fogjuk a koronavírussal harcoló legenda kezét és hazakísérjük a családjához.

„Maradj velem, segíts nekem,

Vigyél haza, fogd a kezem,

Szeress nagyon, fáradt vagyok,

S nehéz a szívem…”


A legendás énekes-dalszerző immáron 12. napja küzd az életéért. Állapotában egyelőre nincs változás. Felesége arra kér minden jóérzésű embert, akinek férje dalai valaha adtak bármit is, mondjon egy imát érte.


„Minden nap beszélek telefonon a feleségével és elmondom neki, hogy mennyi ember gondol most aggodalommal a szívében Fecóra” – kezdte a ripost-nak DJ Dominique, vagyis Várkonyi Attila, aki a család engedélyével nyilatkozott.


„Imola nagyon hálás ezért és hiszi – ahogy én is –, hogy ez a mindenhonnan áradó szeretet elér Fecóhoz is és segít neki abban, hogy kitartson és visszatérjen. Ő egy hatalmas harcos… Itt szeretném tolmácsolni felesége kérését mindazok felé, akik szeretik tisztelik a legendát: foglalják bele a nevét imádságaikba és hallgassák a dalait. Az így küldött energia biztosan eljut Fecóhoz…” – tolmácsolta az üzenetet a család barátja, aki a helyzet komolysága ellenére is bizakodó.


„Az orvosok szerint jót jelent, hogy Fecó állapota stagnál, vagyis hogy nem romlik. Ez azt jelenti, hogy a szervezete keményen küzd a koronavírus ellen” – fűzte hozzá Attila. Persze az is tény, hogy a hosszú mélyaltatásnak és a folyamatos lélegeztetésnek nem csak pozitív hatásai vannak a szervezetre. Ugyanakkor Balázs Fecó jó kezekben van és orvosai mindent megtesznek annak érdekében, hogy mihamarabb felépüljön a betegségből és visszatérhessen a szeretteihez és imádott közönségéhez.