.

Imre az a bajtársunk, aki elhunyt a koronavírus miatt. 42 éve volt mentős Imre..A fájdalmunk csillapíthatatlanElhunyt Holánszki Imre mentőtiszt bajtársunk!


Mély fájdalommal tudatjuk , hogy Bajtársunk, Barátunk tragikus körülmények közt elhunyt 2020.11.19.-én! Szavakkal nem tudjuk kifejezni mit éreztünk a hír hallatán.


A Ceglédi Mentőállomás ikonikus, meghatározó személyisége volt. Soha nem fogjuk elfelejteni, ahogy ült az asztalnál és olvasta az újságot, ahogy töltötte ki a kávét, ahogy napközben két vonulás közt megpihent a kanapén.........


Imre 1978.09.01. - én kezdett el dolgozni az Országos Mentőszolgálatnál, akkoriban Monoron mentőápolóként, majd a Főiskola elvégzését követően Cegléden Mentőtiszként dolgozott közel 42 évet! Nagyon sokan sokat köszönhetnek neki, életmentő , segítő szakmunkáját precízen végezte el!


Nehéz idő ez egyébként is az egészségügyi dolgozóknak, sokan fáradtak közülünk , fáradnak , mégis kitartóan helytállva végezzük munkánkat. Az ilyen tragédiára azonban nem voltunk felkészülve.

Kérünk mindenkit, hogy vigyázzon magára , másokra és egyben megkérnénk mindenkit,hogy 1 percet szánjon Bajtársunk emlékére!


Soha nem fogunk elfelejteni! Nyugodj békében Barátunk!


Mély Tisztelettel maradunk irántad!


A Ceglédi Mentőállomás valamennyi volt és jelenlegi dolgozója nevében ! 

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak